Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Karryen

Kyllingen

  • Kylling, strimler 1000.0 g

Fyldet

Servering og anretning

  • Koriander, frisk, hakket 50.0 g
  • Thai basilikum 25.0 g

Tilberedning

  1. Karryen

    • Rist forsigtigt thaikarryen i lidt olie (den må ikke tage farve). Tilsæt vand og kokosmælk og kog op. Tilsæt så Knorr Hønsebouillon, Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Knorr Krydderpasta Hvidløg under omrøring.
  2. Kyllingen

    • Tilsæt kylling og lad det simre i 10 min.
  3. Fyldet

    • Tilsæt så de øvrige ingredienser og lad det simre i 5 min.
  4. Servering og anretning

    • Serveres rygende varm med kogte ris og friskhakkede koriander og Thai basilikum
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu