Menu

Ingredienser

+

Karryen

Kyllingen

  • Kylling, strimler 1000.0 g

Fyldet

Servering og anretning

  • Koriander, frisk, hakket 50.0 g
  • Thai basilikum 25.0 g

Rød og grøn thai karry er nok nogle af de mest velkendte thairetter for os her i vesten, men efterhånden som Thailand er blevet et populært rejsemål og flere og flere thairestauranter popper op herhjemme. I Thailand varierer fyldet i retten meget om du er i Nord eller Syd, og som regel har den en tynd suppe konsistens og bliver spist med ris eller bare som suppe. Der findes også de turistvenlige versioner, som ikke er så stærke, men beder man i Thailand om en red/green curry ”pet pet”, kan man risikere at få en meget varm og brændende fornemmelse i halsen.

...

Tilberedning

  1. Karryen

    • Rist forsigtigt thaikarryen i lidt olie (den må ikke tage farve). Tilsæt vand og kokosmælk og kog op. Tilsæt så Knorr Hønsebouillon, Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Knorr Krydderpasta Hvidløg under omrøring.
  2. Kyllingen

    • Tilsæt kylling og lad det simre i 10 min.
  3. Fyldet

    • Tilsæt så de øvrige ingredienser og lad det simre i 5 min.
  4. Servering og anretning

    • Serveres rygende varm med kogte ris og friskhakkede koriander og Thai basilikum
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu