Menu

Ingredienser

+

Karryen

Kyllingen

  • Kylling, strimler 1000.0 g

Fyldet

Servering og anretning

  • Koriander, frisk, hakket 50.0 g
  • Thai basilikum 25.0 g

Tilberedning

  1. Karryen

    • Rist forsigtigt thaikarryen i lidt olie (den må ikke tage farve). Tilsæt vand og kokosmælk og kog op. Tilsæt så Knorr Hønsebouillon, Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Knorr Krydderpasta Hvidløg under omrøring.
  2. Kyllingen

    • Tilsæt kylling og lad det simre i 10 min.
  3. Fyldet

    • Tilsæt så de øvrige ingredienser og lad det simre i 5 min.
  4. Servering og anretning

    • Serveres rygende varm med kogte ris og friskhakkede koriander og Thai basilikum
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu