Rød eller grøn Asiatisk karry med kylling
Rød og grøn thai karry er nok nogle af de mest velkendte thairetter for os her i vesten, men efterhånden som Thailand er blevet et populært rejsemål og flere og flere thairestauranter popper op herhjemme. I Thailand varierer fyldet i retten meget om du er i Nord eller Syd, og som regel har den en tynd suppe konsistens og bliver spist med ris eller bare som suppe. Der findes også de turistvenlige versioner, som ikke er så stærke, men beder man i Thailand om en red/green curry ”pet pet”, kan man risikere at få en meget varm og brændende fornemmelse i halsen.

Ingredienser
Rød eller grøn Asiatisk karry med kylling
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Karryen



Kyllingen
Fyldet

Servering og anretning
Ingredient name
Karryen
-
Rød karry 50.0 g
-
Vand 1000.0 ml
-
Kokosmælk 1000.0 ml
Kyllingen
-
Kylling, strimler 1000.0 g
Fyldet
-
Champignon 200.0 g
-
Bambusskud 200.0 g
-
Peberfrugter, blandede 200.0 g
-
limeblade 25.0 g
-
Citrongræs, tynde skiver 10.0 g
-
Ingefær, frisk 10.0 g
-
Limesaft 50.0 ml
Servering og anretning
-
Koriander, frisk, hakket 50.0 g
-
Thai basilikum 25.0 g
Tilberedning
-
Karryen
- Rist forsigtigt thaikarryen i lidt olie (den må ikke tage farve). Tilsæt vand og kokosmælk og kog op. Tilsæt så Knorr Hønsebouillon, Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Knorr Krydderpasta Hvidløg under omrøring.
-
Kyllingen
- Tilsæt kylling og lad det simre i 10 min.
-
Fyldet
- Tilsæt så de øvrige ingredienser og lad det simre i 5 min.
-
Servering og anretning
- Serveres rygende varm med kogte ris og friskhakkede koriander og Thai basilikum