Menu

Ingredienser

+

Krydderpasta

Suppe

Fiskefond

  • Hvidkål, strimlet 400.0 g
  • Aubergine 400.0 g
  • Skaldyrsmix frost 750.0 g
  • Gulerod, strimler 250.0 g
  • Sukkerærter 300.0 g
  • Bønnespirer, uspec., rå 150.0 g
  • Limesaft 60.0 ml

Til servering

  • Koriander, frisk, hakket 30.0 g
  • Thai basilikum 30.0 g
  • Jasminris

En frisk og dejlig ret med tydelige smage. Hvad angår suppe fra Thailand, tænker vi ofte, atden skal være krydret med kokosmælk, men denne suppe er helt uden kokos. På trodsaf det smager denne ret alligevel rigtig meget af Thailand.

...

Tilberedning

  1. Krydderpasta

    • Blend skalotteløg, citrongræs og limeblade med Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Knorr Professional KrydderipuréHvidløg, karrypastaen og olien til en jævn konsistens. Tilsæt evt. lidt vand.
  2. Suppe

    • Sauter krydderpastaen i olien, indtil den begynder at dufte og frigive olie.
    • Tilsæt derefter vand, Knorr Koncentreret Fiskefond, fiskesauce og palmesukker, og bring i kog.
  3. Fiskefond

    • Tilsæt kål, aubergine, skaldyr og gulerødder. Bring i kog, skru ned for varmen, og lad suppen simre, indtil skaldyrene er færdig.
    • Tilsæt sukkerærter, bønnespirer og limesaft.
  4. Til servering

    • Pynt med basilikum og koriander før servering.
    • Server med jasminris.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu