Menu

Ingredienser

+

Krydderpasta

Suppe

Fiskefond

  • Hvidkål, strimlet 400.0 g
  • Aubergine 400.0 g
  • Skaldyrsmix frost 750.0 g
  • Gulerod, strimler 250.0 g
  • Sukkerærter 300.0 g
  • Bønnespirer, uspec., rå 150.0 g
  • Limesaft 60.0 ml

Til servering

  • Koriander, frisk, hakket 30.0 g
  • Thai basilikum 30.0 g
  • Jasminris

Tilberedning

  1. Krydderpasta

    • Blend skalotteløg, citrongræs og limeblade med Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Knorr Professional KrydderipuréHvidløg, karrypastaen og olien til en jævn konsistens. Tilsæt evt. lidt vand.
  2. Suppe

    • Sauter krydderpastaen i olien, indtil den begynder at dufte og frigive olie.
    • Tilsæt derefter vand, Knorr Koncentreret Fiskefond, fiskesauce og palmesukker, og bring i kog.
  3. Fiskefond

    • Tilsæt kål, aubergine, skaldyr og gulerødder. Bring i kog, skru ned for varmen, og lad suppen simre, indtil skaldyrene er færdig.
    • Tilsæt sukkerærter, bønnespirer og limesaft.
  4. Til servering

    • Pynt med basilikum og koriander før servering.
    • Server med jasminris.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu