Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Rogan josh

  • Lammekød, i tern 1000.0 g
  • Løg i tern 200.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 15.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Ingefær 750 g 15.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g 40.0 g
  • Spidskommen frø 15.0 g
  • Laurbærblad 5.0 stk.
  • Koriander frø 25.0 g
  • Milda Flydende Stege 80% 2,5 l 35.0 ml
  • Tomatpure, koncentreret 60.0 g
  • vand 700.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 400.0 g
  • Knorr Flydende oksebouillon, koncentreret 20.0 ml
  • salt 6.0 g
  • Peber, frisk kværnet 2.0 g
  1. Rogan josh

    • Bland kødet med løg, Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, - Ingefær, - Røget chili, spidskommen, laurbærblad og koriander.
    • Brun kødet i Milda Flydende Stege 80%, så det får fin farve. Tilsæt tomatpuré, og rør godt rundt. Hæld vand, Knorr Tomatino og Knorr Oksefond på.
    • Bring det i kog, skru ned til middelvarme, og lad det simre, indtil kødet er mørt. (Lammekød har kortere tilberedningstid end oksekød).
    • Smag til, og juster krydringen med saltog peber før servering.