+

To do

  • Gule beder 500 g
  • rødbede 500 g
  • Flage salt/havsalt

Prep

  • Gule beder 100 g
  • rødbede 100 g
  • Bladselleri (blegselleri) 110 g
  • Æble 120 g
  • Løvstikke, frisk, finthakket
  • Boghvede hele 15 g

Anretning

  1. To do

    • Kog 500 g gule beder og 500 g rødbeder i saltet vand til de er bløde. Afkøl, og skær så i både.

  2. Prep

    • Skær 100 g gule beder og 100 g rødbeder i fine skiver på et mandolinjern. Gør det samme med blegsellerien, og læg i isvand. Skær desuden æblet i tynde skiver, og pil løvstikken.

    • Rist boghvede på en tør, varm pande.

  3. Anretning

    • Vend bederne, blegsellerien, æblerne og løvstikken i HELLMANN’S Citrus Vinaigrette sammen med salt og peber. Drys boghveden over.

+