Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

To do

  • Gule beder 500.0 g
  • rødbede 500.0 g
  • Flage salt/havsalt

Prep

  • Gule beder 100.0 g
  • rødbede 100.0 g
  • Bladselleri (blegselleri) 110.0 g
  • Æble 120.0 g
  • Løvstikke, frisk, finthakket
  • Boghvede hele 15.0 g

Anretning

Tilberedning

  1. To do

    • Kog 500 g gule beder og 500 g rødbeder i saltet vand til de er bløde. Afkøl, og skær så i både.

  2. Prep

    • Skær 100 g gule beder og 100 g rødbeder i fine skiver på et mandolinjern. Gør det samme med blegsellerien, og læg i isvand. Skær desuden æblet i tynde skiver, og pil løvstikken.

    • Rist boghvede på en tør, varm pande.

  3. Anretning

    • Vend bederne, blegsellerien, æblerne og løvstikken i HELLMANN’S Citrus Vinaigrette sammen med salt og peber. Drys boghveden over.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu