Salat af rødbeder, selleri og æble
Et efterårsagtigt, farverigt og lækkert tilbehør lavet af forskellige bedesorter, ristet boghvede og æble.

Ingredienser
Salat af rødbeder, selleri og æble
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
To do
Prep
Anretning

Ingredient name
To do
-
Gule beder 500.0 g
-
rødbede 500.0 g
-
Flage salt/havsalt
Prep
-
Gule beder 100.0 g
-
rødbede 100.0 g
-
Bladselleri (blegselleri) 110.0 g
-
Æble 120.0 g
-
Løvstikke, frisk, finthakket
-
Boghvede hele 15.0 g
Anretning
Tilberedning
-
To do
-
Kog 500 g gule beder og 500 g rødbeder i saltet vand til de er bløde. Afkøl, og skær så i både.
-
-
Prep
-
Skær 100 g gule beder og 100 g rødbeder i fine skiver på et mandolinjern. Gør det samme med blegsellerien, og læg i isvand. Skær desuden æblet i tynde skiver, og pil løvstikken.
-
Rist boghvede på en tør, varm pande.
-
-
Anretning
-
Vend bederne, blegsellerien, æblerne og løvstikken i HELLMANN’S Citrus Vinaigrette sammen med salt og peber. Drys boghveden over.
-