Ingredienser
To do
-
Gule beder 500.0 g
-
rødbede 500.0 g
-
Flage salt/havsalt
Prep
-
Gule beder 100.0 g
-
rødbede 100.0 g
-
Bladselleri (blegselleri) 110.0 g
-
Æble 120.0 g
-
Løvstikke, frisk, finthakket
-
Boghvede hele 15.0 g
Anretning
Tilberedning
-
To do
-
Kog 500 g gule beder og 500 g rødbeder i saltet vand til de er bløde. Afkøl, og skær så i både.
-
-
Prep
-
Skær 100 g gule beder og 100 g rødbeder i fine skiver på et mandolinjern. Gør det samme med blegsellerien, og læg i isvand. Skær desuden æblet i tynde skiver, og pil løvstikken.
-
Rist boghvede på en tør, varm pande.
-
-
Anretning
-
Vend bederne, blegsellerien, æblerne og løvstikken i HELLMANN’S Citrus Vinaigrette sammen med salt og peber. Drys boghveden over.
-