Ingredienser
Bacon
-
Bacon, små tern 140.0 g
Kyllingelever
-
Kyllingelever 500.0 g
-
Rapsolie 15.0 g
-
Flage salt/havsalt
-
Peber
-
Skalotteløg, hakket 60.0 g
Anretning og servering
-
Salat, hjerteblade 250.0 g
-
Lollo rossa salat 250.0 g
Tilberedning
-
Bacon
-
Steg bacon sprødt, lad fedtet dryppe fra.
-
-
Kyllingelever
-
Rens kyllingeleveren og del den i to.
-
Steg leveren rosa i olie, og smag til med salt og peber. Tilsæt skalotteløg.
-
Steg i yderligere nogle minutter, og overhæld panden med 70 ml HELLMANN’S Sesame Soy Vinaigrette.
-
-
Anretning og servering
-
Bland salaten på et fad og fordel kyllingelever og hindbær over salaten. Tilføj resten af vinaigretten.
-