1. Fyld

    • Riv gulerod, kål og paprika groft.
  2. Farsen

    • Steg kyllingefarsen sammen med grøntsager i Milda Flydende Stege 80%. Rør, så ingredienserne blandes. Tilsæt laurbærblade, timian, Knorr Økologisk Oksefond og peber, steg videre indtil farsen ikke længere er rosa.
  3. Farsen step 2

    • Tilsæt Knorr Tomatino, Knorr Professional Paprikapuré og hvide bønner. Læg låg på og sænk varmen til lav. Lad simre i 15 minutter, tag låget af og fortsæt med at simre, indtil væsken begynder at tykne. Tag laurbærbladene op og smag til med salt og peber. Læg farsen i et smurt GN fad.
  4. Kartoffelmosen og serveringen

    • Pisk Knorr Cold Base Kartoffelmos i koldt vand sammen med Milda Flydende Stege 80%, ost, salt og peber. Lad mosen svulme op i 5 minutter.Fordel straks mosen i et jævnt lag oven på farsen.Afbag gratinen inden servering i ovn ved 175 grader i ca. 20 minutter.

+