Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Fyld

  • Peberfrugt, rød, i tern 270.0 g
  • Hvidkål 550.0 g
  • Frilands gulerødder 270.0 g

Farsen

Farsen step 2

Kartoffelmosen og serveringen

Tilberedning

  1. Fyld

    • Riv gulerod, kål og paprika groft.
  2. Farsen

    • Steg kyllingefarsen sammen med grøntsager i olie. Rør, så ingredienserne blandes. Tilsæt laurbærblade, timian, Knorr Oksefond og peber, steg videre indtil farsen ikke længere er rosa.
  3. Farsen step 2

    • Tilsæt Knorr Tomatino, Knorr Professional Paprikapuré og hvide bønner. Læg låg på og sænk varmen til lav. Lad simre i 15 minutter, tag låget af og fortsæt med at simre, indtil væsken begynder at tykne. Tag laurbærbladene op og smag til med salt og peber. Læg farsen i et smurt GN fad.
  4. Kartoffelmosen og serveringen

    • Pisk Knorr Cold Base Kartoffelmos i koldt vand sammen med flydende margarine, ost, salt og peber. Lad mosen svulme op i 5 minutter.Fordel straks mosen i et jævnt lag oven på farsen.Afbag gratinen inden servering i ovn ved 175 grader i ca. 20 minutter.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu