Shepherds pie på picadillo
Shepherd´s Pie er et godt eksempel på en - hele retten i et gratinfad - ret. Her er en klimasmart variant, hvor mængden af grøntsager og bønner overstiger mængden af kød. Resultatet bliver en god grøntsags- og kødfarssauce med osteagtig kartoffelmos i sand sydamerikansk stil. Ordet picadillo betyder malet blanding.

Ingredienser
Shepherds pie på picadillo
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Fyld
Farsen

Farsen step 2


Kartoffelmosen og serveringen

Ingredient name
Fyld
-
Peberfrugt, rød, i tern 270.0 g
-
Hvidkål 550.0 g
-
Frilands gulerødder 270.0 g
Farsen
-
Kyllinge fars 550.0 g
-
Løg i tern 55.0 g
-
Rapsolie 100.0 ml
-
Laurbærblad 5.0 stk.
-
Tørret timian 4.0 g
Farsen step 2
-
hvide bønner 400.0 g
Kartoffelmosen og serveringen
-
Vand 1200.0 ml
-
Margarine, flydende
-
salt 8.0 g
-
Cheddar revet 200.0 g
Tilberedning
-
Fyld
- Riv gulerod, kål og paprika groft.
-
Farsen
- Steg kyllingefarsen sammen med grøntsager i olie. Rør, så ingredienserne blandes. Tilsæt laurbærblade, timian, Knorr Oksefond og peber, steg videre indtil farsen ikke længere er rosa.
-
Farsen step 2
- Tilsæt Knorr Tomatino, Knorr Professional Paprikapuré og hvide bønner. Læg låg på og sænk varmen til lav. Lad simre i 15 minutter, tag låget af og fortsæt med at simre, indtil væsken begynder at tykne. Tag laurbærbladene op og smag til med salt og peber. Læg farsen i et smurt GN fad.
-
Kartoffelmosen og serveringen
- Pisk Knorr Cold Base Kartoffelmos i koldt vand sammen med flydende margarine, ost, salt og peber. Lad mosen svulme op i 5 minutter.Fordel straks mosen i et jævnt lag oven på farsen.Afbag gratinen inden servering i ovn ved 175 grader i ca. 20 minutter.