Ingredienser
Sherryeddikeglace
-
Muscovada sukkerLyst 140.0 g
Til servering
-
Laksefilet, uden ben og skind 1200.0 g
-
Spidskål 500.0 g
-
Citron 2.0 stk.
-
Smør 80.0 g
-
Timian, frisk, hakket 3.0 g
-
Salt og peber 5.0 g
Tilberedning
-
Sherryeddikeglace
- Bland eddike og råsukker i en gryde, lad det koge ind til en sirup.
- Hvis siruppen bliver for tyk, fortyndes den med 1 tsk. vand.
-
Til servering
- Dæk bunden af en gryde med lidt vand, og tilsæt smør, kål, citronskal og timian. Lad det simre under låg, indtil kålen er mør. Smag til med salt og peber.
- Steg laksen i lidt olie ved moderat varme, og krydr med salt og peber.
- Server laksen med kål og eddikeglace.