Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Sherryeddikeglace

Til servering

  • Laksefilet, uden ben og skind 1200.0 g
  • Spidskål 500.0 g
  • Citron 2.0 stk.
  • Smør 80.0 g
  • Timian, frisk, hakket 3.0 g
  • Salt og peber 5.0 g

Tilberedning

  1. Sherryeddikeglace

    • Bland eddike og råsukker i en gryde, lad det koge ind til en sirup. 
    • Hvis siruppen bliver for tyk, fortyndes den med 1 tsk. vand.

  2. Til servering

    • Dæk bunden af en gryde med lidt vand, og tilsæt smør, kål, citronskal og timian. Lad det simre under låg, indtil kålen er mør. Smag til med salt og peber.
    • Steg laksen i lidt olie ved moderat varme, og krydr med salt og peber.
    • Server laksen med kål og eddikeglace.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu