Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Sherryeddikeglace

Til servering

  • Laksefilet, uden ben og skind 1200.0 g
  • Spidskål 500.0 g
  • Citron 2.0 stk.
  • Smør 80.0 g
  • Timian, frisk, hakket 3.0 g
  • Salt og peber 5.0 g
  1. Sherryeddikeglace

    • Bland eddike og råsukker i en gryde, lad det koge ind til en sirup. 
    • Hvis siruppen bliver for tyk, fortyndes den med 1 tsk. vand.

  2. Til servering

    • Dæk bunden af en gryde med lidt vand, og tilsæt smør, kål, citronskal og timian. Lad det simre under låg, indtil kålen er mør. Smag til med salt og peber.
    • Steg laksen i lidt olie ved moderat varme, og krydr med salt og peber.
    • Server laksen med kål og eddikeglace.