Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Kernerne

  • Speltkerner 400.0 g
  • vand 800.0 g
  • Knorr Flydende Grønsagsbouillon, koncentreret 1 L 20.0 ml

Det grønne

  • Løg i tern 150.0 g
  • Knoldselleri, i tern 500.0 g

Tilsmagningen

  • Æble, små tern 50.0 g
  • Parmesanost, hel 200.0 g
  • Rama Fraiche 24% 200.0 g
  • Persille, hakket 50.0 g
  • Citronsaft, friskpresset 20.0 g
  1. Kernerne

    • Kog speltkernerne møre i vandet og Knorr Grønsagsfond ved lav varme.
  2. Det grønne

    • Brun løg og knoldselleri. Hæld over speltkernerne.
  3. Tilsmagningen

    • Tilsæt ost og Knorr Fraiche 24%. Slut af med salt, citronsaft, æble og persille. Hvis speltottoen er for tyk, kan du tilsætte ekstra vand.