1. Farsen

    • Fiskefarsen hakkes fint og køres sej med salt. Farsen køres med æg og derefter med Knorr Mad 15% til elastisk konsistens.
    • Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Paprika, Knorr Umami, løg og peber til farsen, og rør det godt rundt.
    • Herefter stilles farsen på køl i 2 timer.
  2. Fiskefingre

    • Farsen rulles i film til små pølser i 2x8 cm. De små pølser pocheres møre i vand og køles i ca 4 timer.
    • Pølserne paneres i mælk , helæg og pankorasp og steges sprøde i Phase vegetabilsk fritureolie.
  3. Tartarsaucen

    • Hellmann’s Real Mayonnaise og Knorr Fraiche røres med salt, peber, æble, agurker, kapers og hårdkogt æg.
  4. Bigger fritten

    • Bagekartoflerne vaskes og skæres i både. Disse koges møre i saltet vand og afkøles og tørres.
    • Kartoflerne steges sprøde i friture og drysse med havsalt og revet citronskal.

+