Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Metodik

  • Jordskokker 750.0 g
  • Rapsolie 20.0 g
  • Hellmann's Vegan Mayonnaise 2,5 kg 200.0 g
  • Citronsaft 30.0 ml
  • Tangkaviar 150.0 g
  • Dild 50.0 g
  • Phase Vegetabilsk Fritureolie 10 l 100.0 ml
  1. Metodik

    • Vend jordskokkerne med olien, og bag dem bløde i ovnen ved 150 °C i ca.45 minutter. Lad dem afkøle.
    • Del jordskokkerne i halve, skrab indmaden ud (behold skallen), og blend den til en jævn masse sammen med HELLMANN’S Vegan og citronsaft. Hæld cremen i en sprøjtepose, og stil den i køleskabet.
    • Friter skallerne sprøde i en frituregryde ved 160 °C.