Menu

Ingredienser

+

Kødet

Nudler og salat

Servering

  • Peanuts ristet 100.0 g
  • Kokosmel 150.0 g
  • Koriander, frisk, hakket 25.0 g

I mange år var nudler forbeholdt det kinesiske folk – og først i det 19. århundrede kom nudlerne til Japan. Efter 2. verdenskrig blev nudler endnu mere populære i Japan, da der var mangel på mad og nudlerne var billige og indeholdte mange kalorier. Nudler er ideelle at bruge i wok retter, men også nudelsalater vinder mere ind. Ægnudler, som indgår i denne ret er også velegnet til at dybstege, hvilket giver et anderledes og sprødt ”crunch” til enhver asiatisk salat.

...

Tilberedning

  1. Kødet

    • Steg kylligebrysterne sprøde på skindsiden i olie.
    • Bland Knorr Sunshine Chili, Pang Gang, Knorr Asiatisk kyllingebouillon-granulat og Knorr Krydderipuré Ingefær sammen og marinér kyllingen med blandingen og glacér i ovnen.
  2. Nudler og salat

    • Steg de forkogte ægnudler sprøde i olie på begge sider. Nudlerne kan sagtens vendes når de steges sprøde. Krydder dem med Knorr Umami og knust asiatisk peber.
    • Anret den friske salat oven på den sprøde krydrede nudler. Lig herpå et glaseret kyllingebryst med lidt af glaseringslagen
  3. Servering

    • Lige før serveringen tilføjes jordnødder, friskrevet kokos og friske koriander.
    • Garnér meget gerne salaten med friskpresset limesaft rørt op med lidt fiskesauce eller risvineddike.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu