I mange år var nudler forbeholdt det kinesiske folk – og først i det 19. århundrede kom nudlerne til Japan. Efter 2. verdenskrig blev nudler endnu mere populære i Japan, da der var mangel på mad og nudlerne var billige og indeholdte mange kalorier. Nudler er ideelle at bruge i wok retter, men også nudelsalater vinder mere ind. Ægnudler, som indgår i denne ret er også velegnet til at dybstege, hvilket giver et anderledes og sprødt ”crunch” til enhver asiatisk salat.

Ingredienser
Glacering
-
Æggenudler 500.0 g
-
Sichuanpeber knust 3.0 g
-
Salat, romaine, rå 500.0 g
-
Peanuts ristet 100.0 g
-
Kokosmel 150.0 g
-
Koriander, frisk, hakket 25.0 g
Nudler og salat
-
Æggenudler 500.0 g
-
Sichuanpeber knust 3.0 g
-
Salat, romaine, rå 500.0 g
-
Peanuts ristet 100.0 g
-
Kokosmel 150.0 g
-
Koriander, frisk, hakket 25.0 g
Glacering
-
Æggenudler 500.0 g
-
Sichuanpeber knust 3.0 g
-
Salat, romaine, rå 500.0 g
-
Peanuts ristet 100.0 g
-
Kokosmel 150.0 g
-
Koriander, frisk, hakket 25.0 g
Nudler og salat
-
Æggenudler 500.0 g
-
Sichuanpeber knust 3.0 g
-
Salat, romaine, rå 500.0 g
-
Peanuts ristet 100.0 g
-
Kokosmel 150.0 g
-
Koriander, frisk, hakket 25.0 g
Tilberedning
-
Glacering
- Steg kylligebrysterne sprøde på skindsiden i olie.
- Bland Knorr Sunshine Chili, Knorr Pang Gang og Knorr Professional Krydderipuré Ingefær sammen og marinér kyllingen med blandingen og glacér i ovnen.
-
Nudler og salat
- Steg de forkogte ægnudler sprøde i olie på begge sider. Nudlerne kan sagtens vendes når de steges sprøde. Krydder dem med Knorr Umami og knust asiatisk peber.
- Anret den friske salat oven på den sprøde krydrede nudler. Lig herpå et glaseret kyllingebryst med lidt af glaseringslagen.
- Tilføj jordnødder, friskrevet kokos og friske koriander.
-
Glacering
- Steg kylligebrysterne sprøde på skindsiden i olie.
- Bland Knorr Sunshine Chili, Knorr Pang Gang og Knorr Professional Krydderipuré Ingefær sammen og marinér kyllingen med blandingen og glacér i ovnen.
-
Nudler og salat
- Steg de forkogte ægnudler sprøde i olie på begge sider. Nudlerne kan sagtens vendes når de steges sprøde. Krydder dem med Knorr Umami og knust asiatisk peber.
- Anret den friske salat oven på den sprøde krydrede nudler. Lig herpå et glaseret kyllingebryst med lidt af glaseringslagen.
- Tilføj jordnødder, friskrevet kokos og friske koriander.
-
Garnering
- Garnér meget gerne salaten med friskpresset limesaft rørt op med lidt fiskesauce eller risvineddike.