Ingredienser
Blomkålen
-
Blomkål 1500.0 g
Pestoen
-
Olivenolie 250.0 ml
-
Solsikkekerner 50.0 g
-
Parmesanost, frisk revet 40.0 g
-
Citronskal rå 2.0 g
-
Citronsaft, friskpresset 20.0 g
-
Knorr Økologisk Grønsagsbouillon 1 kg / 50 l 25.0 g
-
Flage salt/havsalt
-
Peber
Tilberedning
-
Blomkålen
- Vend blomkålen i lidt af olivenolien, rist buketterne i ovn ved 210 C i 10-15 minutter.
- Gem 1/5 af buketterne til servering.
-
Pestoen
- Miks resten af buketterne til glat puré med solsikkefrø, parmesan, Knorr ØkologiskGrøntsagsbouillon og olivenolie. Smag til med citronskal, citronsaft, salt og peber.
-
Servering
- Server pestoen, ristede blomkålsbuketter, ekstra parmesan til nykogt pasta.