Stegt blomkålspesto til pasta
Prøv et alternativ til den klassiske pesto med denne hurtige spaghetti-opskrift. Hvor blomkål, ristede solsikkefrø, lidt parmesan og Knorrs økologiske grøntsagsbouillon udgør stammen. Pestoen smager også godt som tilbehør til fisk og kylling.

Ingredienser
Stegt blomkålspesto til pasta
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Blomkålen
Pestoen

Ingredient name
Blomkålen
-
Blomkål 1500.0 g
Pestoen
-
Olivenolie 250.0 ml
-
Solsikkekerner 50.0 g
-
Parmesanost, frisk revet 40.0 g
-
Citronskal rå 2.0 g
-
Citronsaft, friskpresset 20.0 g
-
Flage salt/havsalt
-
Peber
Tilberedning
-
Blomkålen
- Vend blomkålen i lidt af olivenolien, rist buketterne i ovn ved 210 C i 10-15 minutter.
- Gem 1/5 af buketterne til servering.
-
Pestoen
- Miks resten af buketterne til glat puré med solsikkefrø, parmesan, Knorr Grøntsagsbouillon og olivenolie. Smag til med citronskal, citronsaft, salt og peber.
-
Servering
- Server pestoen, ristede blomkålsbuketter, ekstra parmesan til nykogt pasta.