+

Blomkålen

  • Blomkål 1500 g

Pestoen

  • Olivenolie 250 ml
  • Solsikkekerner 50 g
  • Parmesanost, frisk revet 40 g
  • Citronskal rå 2 g
  • Citronsaft, friskpresset 20 g
  • Knorr Økologisk Grønsagsbouillon 1 kg / 50 l 25 g
  • Flage salt/havsalt
  • Peber
  1. Blomkålen

    • Vend blomkålen i lidt af olivenolien, rist buketterne i ovn ved 210 C i 10-15 minutter.
    • Gem 1/5 af buketterne til servering.
  2. Pestoen

    • Miks resten af buketterne til glat puré med solsikkefrø, parmesan, Knorr ØkologiskGrøntsagsbouillon og olivenolie. Smag til med citronskal, citronsaft, salt og peber.
  3. Servering

    • Server pestoen, ristede blomkålsbuketter, ekstra parmesan til nykogt pasta.
+