Menu
+

Lasagne

Tomat og grønkålssalat

  1. Lasagne

    • Skær svampene i skiver og steg sammen med løget et par minutter i en bredbundet gryde med fedtstof. Tilsæt timian og hvidvin og lad det simre et par minutter mere.
    • Hæld mælk, fløde og Knorr Bouquet de Provence i og bring det i kog.
    • Bland MAIZENA økologisk majsstivelse og koldt vand. Hæld blandingen i under omrøring, mens den koger. Lad det simre et par minutter og smag til med salt og sort peber.
    • Tilsæt revet ost efter det har kogt.
    • Smør et ovnfast fad og start med svampesaucen i bunden og derefter Knorr Lasagneplader. Lav det ønskede antal lag. Bag i ovnen ved 190 grader i cirka 20-25 minutter.
    • Lad lasagnen hvile i 30-40 minutter inden servering.
  2. Tomat og grønkålssalat

    • Rist knust boghvede i en bradepande eller ovn til de er gyldenbrune.
    • Skær tomaterne i tynde skiver og læg dem på en tallerken sammen med rødløget og drys halvdelen af ​​flagesaltet over.
    • Rist grønkålen i ovnen ved 180 grader i 8 minutter, lad køle af.
    • Bland alle ingredienserne.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu