Svampelasagne med tomat og grønkålssalat
En vegetarisk lasagne med smag af den kraftfulde vesterhavsost. Passer perfekt som kødfri hovedret eller på buffetten.

Ingredienser
Svampelasagne med tomat og grønkålssalat
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€1750.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Lasagne
Knorr Lasagneplader
/stk.
30.0 stk.
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Svampe, blandede
/g
1200.0 g
0%
Løg, finthakket
/g
250.0 g
0%
Knorr Bouquet de Provence krydderpasta 340 g
/g
100.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr, Koncentreret Grønsagsfond, 1 L
/ml
20.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
150 g. Vesterhavsost, revet
/
0.0
0%
Mælk
/g
500.0 g
0%
Hvidvin
/ml
100.0 ml
0%
Maizena Økologisk majsstivelse 2,5 kg
/g
40.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Vand
/ml
40.0 ml
0%
Margarine
/ml
50.0 ml
0%
salt
/g
10.0 g
0%
Tørret timian
/g
3.0 g
0%
Fløde eller flødealternativ
/ml
500.0 ml
0%
Tomat og grønkålssalat
Grønkål, renset og fint snittet
/g
600.0 g
0%
Tomater friske
/g
400.0 g
0%
Rødløg, fine skiver
/g
200.0 g
0%
Knust boghvede
/g
50.0 g
0%
6 g. flagesalt
/
0.0
0%
Hellmann´s Citrus Vinaigrette 1 l
/ml
100.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Lasagne
-
Svampe, blandede 1200.0 g
-
Løg, finthakket 250.0 g
-
150 g. Vesterhavsost, revet
-
Mælk 500.0 g
-
Hvidvin 100.0 ml
-
Vand 40.0 ml
-
Margarine 50.0 ml
-
salt 10.0 g
-
Tørret timian 3.0 g
-
Fløde eller flødealternativ 500.0 ml
Tomat og grønkålssalat
-
Grønkål, renset og fint snittet 600.0 g
-
Tomater friske 400.0 g
-
Rødløg, fine skiver 200.0 g
-
Knust boghvede 50.0 g
-
6 g. flagesalt
Tilberedning
-
Lasagne
- Skær svampene i skiver og steg sammen med løget et par minutter i en bredbundet gryde med fedtstof. Tilsæt timian og hvidvin og lad det simre et par minutter mere.
- Hæld mælk, fløde og Knorr Bouquet de Provence i og bring det i kog.
- Bland MAIZENA økologisk majsstivelse og koldt vand. Hæld blandingen i under omrøring, mens den koger. Lad det simre et par minutter og smag til med salt og sort peber.
- Tilsæt revet ost efter det har kogt.
- Smør et ovnfast fad og start med svampesaucen i bunden og derefter Knorr Lasagneplader. Lav det ønskede antal lag. Bag i ovnen ved 190 grader i cirka 20-25 minutter.
- Lad lasagnen hvile i 30-40 minutter inden servering.
-
Tomat og grønkålssalat
- Rist knust boghvede i en bradepande eller ovn til de er gyldenbrune.
- Skær tomaterne i tynde skiver og læg dem på en tallerken sammen med rødløget og drys halvdelen af flagesaltet over.
- Rist grønkålen i ovnen ved 180 grader i 8 minutter, lad køle af.
- Bland alle ingredienserne.