Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Lasagne

Tomat og grønkålssalat

Tilberedning

  1. Lasagne

    • Skær svampene i skiver og steg sammen med løget et par minutter i en bredbundet gryde med fedtstof. Tilsæt timian og hvidvin og lad det simre et par minutter mere.
    • Hæld mælk, fløde og Knorr Bouquet de Provence i og bring det i kog.
    • Bland MAIZENA økologisk majsstivelse og koldt vand. Hæld blandingen i under omrøring, mens den koger. Lad det simre et par minutter og smag til med salt og sort peber.
    • Tilsæt revet ost efter det har kogt.
    • Smør et ovnfast fad og start med svampesaucen i bunden og derefter Knorr Lasagneplader. Lav det ønskede antal lag. Bag i ovnen ved 190 grader i cirka 20-25 minutter.
    • Lad lasagnen hvile i 30-40 minutter inden servering.
  2. Tomat og grønkålssalat

    • Rist knust boghvede i en bradepande eller ovn til de er gyldenbrune.
    • Skær tomaterne i tynde skiver og læg dem på en tallerken sammen med rødløget og drys halvdelen af ​​flagesaltet over.
    • Rist grønkålen i ovnen ved 180 grader i 8 minutter, lad køle af.
    • Bland alle ingredienserne.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu