Tortillas med kylling og kamuthvede
Tortillas serveres over hele Sydamerika og ofte i forskellige udgaver. I denne klimasmarte opskrift har vi udskiftet ris med kamut-hvede og krydret farsen som i Mexico med spidskommen, paprika og kanel.

Ingredienser
Tortillas med kylling og kamuthvede
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Farsen



Farsen step 2
Servering
Ingredient name
Farsen
-
Løg, finthakket 400.0 g
-
Rapsolie 60.0 g
-
Spidskommen, stødt 4.0 g
-
Kanel, stødt 8.0 g
-
Kyllinge fars 600.0 g
Farsen step 2
-
Tomatpure, koncentreret 60.0 g
-
kamut 300.0 g
-
Solsikkekerner 100.0 g
-
Vand 100.0 ml
Servering
-
Tortillas pandekager 10.0 stk.
-
Tomater friske 200.0 g
-
Icebergsalat, snittet 150.0 g
-
Creme Fraiche 200.0 g
Tilberedning
-
Farsen
- Steg løg i nogle minutter i rapsolie, tilsæt Knorr Krydderpasta Hvidløg, spidskommen, Knorr Professional Paprikapuré og kanel. Tilsæt kyllingefars og Knorr Oksebouillon og steg videre i yderligere nogle minutter.
-
Farsen step 2
- Tilsæt Tomatpuré, kamut-hvede, solsikkefrø, salt og vand og lad vandet koge, indtil kamut-hveden er færdig. Smag til med salt og peber efter behov.
-
Servering
- Server farsen med tortilla, grøntsager og creme fraiche