Ingredienser
Farsen
-
Løg, finthakket 400.0 g
-
Spidskommen, stødt 4.0 g
-
Kanel, stødt 8.0 g
-
Kyllinge fars 600.0 g
-
Knorr Økologisk Oksebouillon, granulat 1 kg / 50 l 35.0 g
Farsen step 2
-
Tomatpure, koncentreret 60.0 g
-
kamut 300.0 g
-
Solsikkekerner 100.0 g
-
Vand 100.0 ml
Servering
-
Tortillas pandekager 10.0 stk.
-
Tomater friske 200.0 g
-
Icebergsalat, snittet 150.0 g
Tilberedning
-
Farsen
- Steg løg i nogle minutter i Milda Flydende Stege 80%, tilsæt Knorr Krydderpasta Hvidløg, spidskommen, Knorr Professional paprikapuré og kanel. Tilsæt kyllingefars og Knorr Økologisk Oksebouillon og steg videre i yderligere nogle minutter.
-
Farsen step 2
Tilsæt Tomatpuré, kamut-hvede, solsikkefrø, salt og vand og lad vandet koge, indtil kamut-hveden er færdig. Smag til med salt og peber efter behov.
-
Servering
- Server farsen med tortilla, grøntsager og Knorr Fraiche 24 %.