Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Farsen

  • Løg, finthakket 400.0 g
  • Milda Flydende Stege 80% 2,5 l 70.0 ml
  • Knorr Hvidløg krydderpasta 340 g 30.0 g
  • Spidskommen, stødt 4.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Peberfrugt 750 g 40.0 g
  • Kanel, stødt 8.0 g
  • Kyllinge fars 600.0 g
  • Knorr Økologisk Oksebouillon, granulat 1 kg / 50 l 35.0 g

Farsen step 2

  • Tomatpure, koncentreret 60.0 g
  • kamut 300.0 g
  • Solsikkekerner 100.0 g
  • Vand 100.0 ml

Servering

  • Tortillas pandekager 10.0 stk.
  • Tomater friske 200.0 g
  • Icebergsalat, snittet 150.0 g
  • Rama Fraiche 24% 200.0 g
  1. Farsen

    • Steg løg i nogle minutter i Milda Flydende Stege 80%, tilsæt Knorr Krydderpasta Hvidløg, spidskommen, Knorr Professional paprikapuré og kanel. Tilsæt kyllingefars og Knorr Økologisk Oksebouillon og steg videre i yderligere nogle minutter.
  2. Farsen step 2

    Tilsæt Tomatpuré, kamut-hvede, solsikkefrø, salt og vand og lad vandet koge, indtil kamut-hveden er færdig. Smag til med salt og peber efter behov.

  3. Servering

    • Server farsen med tortilla, grøntsager og Knorr Fraiche 24 %.