- Stuvet kål passer godt til f.eks. røget skinke, stegte pølser, bacon og svinekød. Her er en variant med hvid misopasta, som giver fyldighed til den vegetabilske fløde og en spændende sød og salt smagskontrast. Generelt kan man sige, at hvid misopasta er velegnet til alle former for kål og er værd at køre efter! Misopasta kan bestilles hos grøntsagsgrossisten eller købes i asiatiske butikker.

Ingredienser
To do
-
spidskål, strimlet 2000.0 g
-
Smør 60.0 g
-
salt 15.0 g
-
Vand 200.0 ml
-
Miso 80.0 g
-
Fløde eller flødealternativ 400.0 ml
-
Citronsaft 10.0 ml
Tilberedning
-
To do
- Del kålen, fjern den tykke stilk, og skær kålen i mindre stykker.
- Sautér kålen i smør i 5 minutter, tilsæt vand og misopasta samt Knorr Økologisk Grøntsagsbouillon og salt, og kog i yderligere 5 minutter.
- Tilsæt fløde og lad kålen simre i 10 minutter.
- Krydr med peber og citron.