Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

To do

  • spidskål, strimlet 2000.0 g
  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 70.0 ml
  • salt 15.0 g
  • Vand 200.0 ml
  • Miso 80.0 g
  • Knorr Økologisk Grønsagsbouillon, lavsalt, granulat, 1kg / 125 L 15.0 g
  • Rama Mad 15% 400.0 ml
  • Citronsaft 10.0 ml
  1. To do

     

    • Del kålen, fjern den tykke stilk, og skær kålen i mindre stykker.
    • Sautér kålen i Milda 100% i 5 minutter, tilsæt vand og misopasta samt Knorr Økologisk Grøntsagsbouillon og salt, og kog i yderligere 5 minutter.
    • Tilsæt Knorr Mad 15%, og lad kålen simre i 10 minutter.
    • Krydr med peber og citron.