Ingredienser
Fyldet
-
Gulerod, revet 450.0 g
-
Aubergine 900.0 g
-
Champignon 450.0 g
-
Løg i tern 300.0 g
-
Vegetabilsk fars 1200.0 g
-
Vand 1500.0 ml
-
Balsamico eddike 60.0 ml
-
salt 25.0 g
-
Oregano 6.0 g
Kartoffelmosen
-
Ost, 45+, revet 250.0 g
-
Olivenolie 200.0 ml
-
Vand 2000.0 ml
-
salt 15.0 g
Tilberedning
-
Fyldet
- Rv gulerødder, svampe og aubergine groft. Steg de revne grøntsager i Milda 100% på stegeplade, eller tilbered dem i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.
- Svits løgene bløde i Milda 100%, og tilsæt så tomatpuré. Brun det hele nogle minutter.
- Tilsæt vegetarisk fars, og steg det hele i nogle minutter.
- Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, de stegte grøntsager, Knorr Tomatino, vand, Knorr Økologisk Grøntsagsbouillon, salt og balsamicoeddike. Lad det hele simre under låg i ca. 15 minutter, fjern låget, og lad saucen koge ind til en Bolognaise.
- . Krydr med oregano, salt og peber. Læg saucen i en bradepande.
-
Kartoffelmosen
- Bland koldt vand og olie.
- Tilsæt Knorr Kartoffelmos, salt og Knorr Økologisk Grøntsagsbouillon under omrøring, og vend den revne ost i.
- Før servering:
- Spred mosen over farsen. Damp retten i ovnen ved 180° med 70% damp i 25-30 minutter.