1. Fyldet

     

    • Rv gulerødder, svampe og aubergine groft. Steg de revne grøntsager i Milda 100% på stegeplade, eller tilbered dem i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.
    • Svits løgene bløde i Milda 100%, og tilsæt så tomatpuré. Brun det hele nogle minutter.
    • Tilsæt vegetarisk fars, og steg det hele i nogle minutter.
    • Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, de stegte grøntsager, Knorr Tomatino, vand, Knorr Økologisk Grøntsagsbouillon, salt og balsamicoeddike. Lad det hele simre under låg i ca. 15 minutter, fjern låget, og lad saucen koge ind til en Bolognaise.
    • . Krydr med oregano, salt og peber. Læg saucen i en bradepande.
  2. Kartoffelmosen

     

    • Bland koldt vand og olie.
    • Tilsæt Knorr Kartoffelmos, salt og Knorr Økologisk Grøntsagsbouillon under omrøring, og vend den revne ost i.

    • Før servering:
    • Spred mosen over farsen. Damp retten i ovnen ved 180° med 70% damp i 25-30 minutter.
+