Menu

Ingredienser

+

Fyldet

Kartoffelmosen


En kraftig, nærende og nem "alt i ét gratinfad"-ret. Den vegetariske fars får sin kødfulde, gode umamismag fra brunede svampe, aubergine og gulerødder. Retten bliver ekstra god, hvis den serveres med en salat.

    ...

    Tilberedning

    1. Fyldet

      • Rv gulerødder, svampe og aubergine groft. Steg de revne grøntsager i olie på stegeplade, eller tilbered dem i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.
      • Svits løgene bløde i olie, og tilsæt så tomatpuré. Brun det hele nogle minutter.
      • Tilsæt vegetarisk fars og steg det hele i nogle minutter.
      • Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, de stegte grøntsager, Knorr Tomatino, vand, Knorr Økologisk Grøntsagsbouillon, salt og balsamicoeddike. Lad det hele simre under låg i ca. 15 minutter, fjern låget, og lad saucen koge ind til en Bolognaise.
      • Krydr med oregano, salt og peber. Læg saucen i en bradepande.
    2. Kartoffelmosen

      • Bland koldt vand og olie.
      • Tilsæt Knorr Kartoffelmos, salt og Knorr Økologisk Grøntsagsbouillon under omrøring, og vend den revne ost i.
      • Før servering:
      • Spred mosen over farsen. Damp retten i ovnen ved 180° med 70% damp i 25-30 minutter.
    Produkter
    Opskrifter
    Opskriftsamling
    Menu