Vegetarisk shepherds pie
En kraftig, nærende og nem "alt i ét gratinfad"-ret. Den vegetariske fars får sin kødfulde, gode umamismag fra brunede svampe, aubergine og gulerødder. Retten bliver ekstra god, hvis den serveres med en salat.

Ingredienser
Vegetarisk shepherds pie
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€322.5
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Fyldet
Rapsolie
/ml
160.0 ml
0%
Gulerod, revet
/g
450.0 g
0%
Aubergine
/g
900.0 g
0%
Champignon
/g
450.0 g
0%
Løg i tern
/g
300.0 g
0%
Tomatpure, koncentreret
/g
5.0 g
0%
The Vegetarian Butcher NoMince, 2 kg
/g
1200.0 g
0%
Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
/g
5.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Tomatino 4 x 3 kg
/g
900.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Vand
/ml
1500.0 ml
0%
Knorr Økologisk Grønsagsbouillon, lavsalt, granulat, 1kg / 125 L
/g
35.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Balsamico eddike
/ml
60.0 ml
0%
salt
/g
25.0 g
0%
Oregano
/g
6.0 g
0%
Kartoffelmosen
Knorr Kartoffelmos, kold tilberedning 4 x 3 kg
/g
540.0 g
0%

Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Sennep og produkter på basis af sennep: Nej
Ost, 45+, revet
/g
250.0 g
0%
Olivenolie
/ml
200.0 ml
0%
Knorr Økologisk Grønsagsbouillon, lavsalt, granulat, 1kg / 125 L
/g
15.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Vand
/ml
2000.0 ml
0%
salt
/g
15.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Fyldet
-
Rapsolie 160.0 ml
-
Gulerod, revet 450.0 g
-
Aubergine 900.0 g
-
Champignon 450.0 g
-
Løg i tern 300.0 g
-
Tomatpure, koncentreret 5.0 g
-
The Vegetarian Butcher NoMince, 2 kg 1200.0 g
-
Vand 1500.0 ml
-
Balsamico eddike 60.0 ml
-
salt 25.0 g
-
Oregano 6.0 g
Kartoffelmosen
-
Ost, 45+, revet 250.0 g
-
Olivenolie 200.0 ml
-
Vand 2000.0 ml
-
salt 15.0 g
Tilberedning
-
Fyldet
- Rv gulerødder, svampe og aubergine groft. Steg de revne grøntsager i olie på stegeplade, eller tilbered dem i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.
- Svits løgene bløde i olie, og tilsæt så tomatpuré. Brun det hele nogle minutter.
- Tilsæt vegetarisk fars (The Vegetarian Butcher NoMince), og steg det hele i nogle minutter.
- Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, de stegte grøntsager, Knorr Tomatino, vand, Knorr Økologisk Grøntsagsbouillon, salt og balsamicoeddike. Lad det hele simre under låg i ca. 15 minutter, fjern låget, og lad saucen koge ind til en Bolognaise.
- Krydr med oregano, salt og peber. Læg saucen i en bradepande.
-
Kartoffelmosen
- Bland koldt vand og olie.
- Tilsæt Knorr Kartoffelmos, salt og Knorr Økologisk Grøntsagsbouillon under omrøring, og vend den revne ost i.
- Før servering:
- Spred mosen over farsen. Damp retten i ovnen ved 180° med 70% damp i 25-30 minutter.