Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Vestafrikansk sød kartoffelgryderet i peanutsauce

  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 50.0 ml
  • Løg, finthakket 210.0 g
  • Hvidløg, hakket 30.0 g
  • ingefær, revet 25.0 g
  • Hvidkål, strimlet 750.0 g
  • Søde kartofler i tern 665.0 g
  • Kartofler tern rå 300.0 g
  • Kikærter, drænet 160.0 g
  • Cayennepeber 1.0 g
  • Paprika, Edelsüss 6.0 g
  • Ananasjuice 330.0 ml
  • Knorr Flydende Grønsagsbouillon, koncentreret 1 L 40.0 ml
  • Vand 400.0 ml
  • Peanutbutter 210.0 g

Garniture

  1. Vestafrikansk sød kartoffelgryderet i peanutsauce

    • Steg løgene bløde i Milda Flydende Stege 100% ved moderat varme i 5 minutter uden at løgene tager farven. Tilsæt hvidløg og ingefær og lad det stege under omrøring i nogle minutter.
    • Sænk temperaturen og tilsæt hvidkål, kartoffel, søde kartoffel, kikærter og tilsæt krydderierne. Rør rundt til krydderierne er blandet med grøntsagerne.
    • Tilsæt vand, ananasjuice, Knorr Tomatino og Knorr Grønsagsfond og lad det koge op, læg låg på og lad det simre langsomt til grønsagerne er al dente.
    • Rør til sidst jordnøddesmørret i gryden. Smagssæt med Knorr Umami.
  2. Garniture

    • Vend gulerødder, rødbede, banan og koriander sammen og smag til med Hellmann’s Citrus.
    • Dekorér salaten med koriander.
  3. Til servering

    • Kogte ris