Menu

Ingredienser

+

Vestafrikansk sød kartoffelgryderet i peanutsauce

Garniture

Tilberedning

  1. Vestafrikansk sød kartoffelgryderet i peanutsauce

    • Steg løgene bløde i rapsolie ved moderat varme i 5 minutter uden at løgene tager farven. Tilsæt hvidløg og ingefær og lad det stege under omrøring i nogle minutter.
    • Sænk temperaturen og tilsæt hvidkål, kartoffel, søde kartoffel, kikærter og tilsæt krydderierne. Rør rundt til krydderierne er blandet med grøntsagerne.
    • Tilsæt vand, ananasjuice, Knorr Tomatino og Knorr Grønsagsfond og lad det koge op, læg låg på og lad det simre langsomt til grønsagerne er al dente.
    • Rør til sidst jordnøddesmørret i gryden. Smagssæt med Knorr Umami.
  2. Garniture

    • Vend gulerødder, rødbede, banan og koriander sammen og smag til med Hellmann’s Citrus.
    • Dekorér salaten med koriander.
  3. Til servering

    • Kogte ris
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu