Menu

I Norden elsker vi som bekendt sild, løg og snaps, men der er jo altid plads til at tage grønt og rodfugter med i planlægningen af din påskemenu. For hvem kan egentlig sige nej til grillet asparges med trøffelmayonnaise og ost eller en lækker hindebær cheesecake?

Opskriften finder du nedenfor!

Pynt fint og rigtigt

Påsken er en herligt farverig højtid. Med gennemtænkt pynt kan du forstærke påskefornemmelsen og samtidig lade kreativiteten blomstre. Hvorfor ikke gemme en æggeskal og fylde den med jord? Sæt en lille krokus i – og vips har du en fin lille plante på bordet. I vores idébank kan du finde flere tips til forårsagtig påskepynt!

 

 

Naturligt fine æg

Det står måske ikke øverst på prioritetslisten hos en stresset kok at give sig til at farve æg til et helt kompagni, men en skål med naturligt farvede æg er trods alt en fryd for øjet. Dem kan du nemt lave med ting, som du altid har ved hånden i køkkenet. 

Fem x farve 

• Skaller af rødløg giver en smuk rødbrun farve

• Rødkål giver blå æg 

• Hindbær giver lyserøde æg 

• Knust gurkemeje giver gule æg

• Skaller af gule løg giver en gulbrun farve

 

Menuskabelon

Menuskabelon

Vil du afvige fra din sædvanlige menu for en aften, men har hverken tid, lyst eller energi til at skitsere en ny? Tag det roligt - vi har gjort arbejdet for dig.

Download menuskabeloner her
Vimpler

Vimpler

Sæt kulør på festen med vores vimpler. Der findes også skabeloner, som du selv kan farvelægge og redigere. Det er kun fantasien, der sætter grænser for din fest!

Download vimpler
Vifte 360

Vifte 360

Vifter er nemme at lave og passer både i vinduer og på påskeris, afhængigt af hvor store papirstykker, du bruger.

Download skabelonen her
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu