Menu

Oplever du udfordringer med stigende råvarepriser, mangel på personale og ændret adfærd og efterspørgsel fra gæsterne? Du er ikke alene. Verden har forandret sig meget over de sidste år og virksomheder bliver nødt til at tænke over og tilpasse deres menuer og indtægtskilder for at tjene flere penge og trække kunderne til. Det gode er, at det sagtens kan lade sig gøre. Med lidt opfindsomhed og støtte fra dine salgs- og POS-data er det muligt at sammensætte menuer, der løser udfordringerne i den ”nye verden”.

Vi har derfor udviklet en guide i samarbejde med eksperter fra Yumpingo, der både kan hjælpe med praktiske råd, men også med en mere systematisk gennemgang af din menu og arbejdsgang. Derudover har vi udviklet et konkret beregningsværktøj, hvor du kan indtaste din menus oplysninger med alle retter, priser, omkostninger, salgsenheder og kompleksitet. Filen hjælper med at belyse de områder, hvor du måske skal satse mere, og hvor du kan overveje at skære fra for at få en rentabel forretning.

Den brugervenlige guide vil give dig de værktøjer, du har brug for til at opbygge en mere rentabel menu, så du kan fokusere på at gøre det, du er bedst til - at servere god mad!

Vi står også altid til rådighed, hvis du ønsker en dialog med vores konsulenter om dine muligheder.

Download guiden

Download guiden

Vores gratis trin-for-trin guide til menu-udvikling og belysning af rentable og ikke-rentable retter.

Hent nu

Vi har også gjort det hårde arbejde for dig og lavet en Excel-skabelon.

Så alt du skal gøre er at udfylde den med dine egne data, og skabelonen klarer resten!

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu