Menu

Ingredienser

+

Skaldyrsemulsion

Safran Kartoffelmos

Toast

  • Grillet toast 10.0 stk.
  • Hvid fisk 500.0 g
  • Rejer 200.0 g
  • Friske urter: efter smag

En perfekt caféret, der kombinerer klassiske smage på en ny måde. Let at forberede og servere: denne ret giver dig mulighed for at tilpasse fiske- og skaldyrselemtet efter den enkelte gæsts ønske. Retten kan ligledes samles ved bordet, hvis du vil inddrage gæsten mere i serveringen.

...

Tilberedning

  1. Skaldyrsemulsion

    • Bring vand og hvidvin i kog og tilsæt Knorr Skaldyrsfumé granulat. 
    • Emulger med olivenolie og krydr med salt og peber efter smag.
  2. Safran Kartoffelmos

    • Bring 3 dl vand i kog og rør Knorr Kartofelmos granulat i. Bliv ved med at røre, indtil det er glat. Hvis ønsket, tilføj mere vand for at opnå den ønskede konsistens. 
    • Tilføj safran, Knorr Hvidløgspasta og Hellmann's Professional Mayonnaise til kartoffelmosen. 
    • Krydr med salt og peber efter smag.
  3. Toast

    • Grill toasten, indtil de er dejligt sprøde. 
    • Spred et generøst lag af den cremede safran "Rouille" på toasten. 
    • Tilføj flager af letbagt, saltet hvid fisk og top med friskkogte rejer. 
    • Drizzle toasten med den kraftige emulgerede skaldyrsolie. 
    • Pynt toasten med frisk brøndkarse eller urter. 
    • Afslut med endnu et lag toast og safran "Rouille" på toppen.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu