Bagt spidskål med citron og frø
Kål er velegnet til at blive tilberedt i ovnen. Hvis spidskål ikke er til at få, er hvidkål en fin erstatning. Frøblandingen fungerer godt som drys på næsten alt.

Ingredienser
Bagt spidskål med citron og frø
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Sådan gør du
Maille Dijon Original 865 g
/g
10.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Solsikkekerner
/g
100.0 g
0%
Græskarkerner
/g
100.0 g
0%
Boghvede hele
/g
200.0 g
0%
Rugflager
/g
150.0 g
0%
Panko rasp
/g
200.0 g
0%
Hellmann´s Citrus Vinaigrette 1 l
/ml
300.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
salt
/g
5.0 g
0%
Rapsolie
/g
250.0 g
0%
Spidskål
/g
1300.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Sådan gør du
-
Solsikkekerner 100.0 g
-
Græskarkerner 100.0 g
-
Boghvede hele 200.0 g
-
Rugflager 150.0 g
-
Panko rasp 200.0 g
-
salt 5.0 g
-
Rapsolie 250.0 g
-
Spidskål 1300.0 g
Tilberedning
-
Sådan gør du
- Skær spidskålen i både, og gnid hver båd med olie og salt. Tilbered i ovnen
- Hæld HELLMANN’S Citrus Vinaigrette over kålen, når den er færdig og stadig varm.
- Bland rapsolie, dijonsennep og HELLMANN’S Citrus Vinaigrette. Bland alle frø og korn i.
- Bag i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter. Rør hvert femte minut.
- Drys frøblandingen over spidskålen før servering.