1. Fyld

    Varm olien på panden, og svits løgene til de er bløde. Derefter tilsættes kødet og grønsagerne under omrøring.

    Tilsæt gurkemeje, Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, - Røget chili og - Ingefær og smag til med salt. Lad retten koge ved svag varme til det er kogt sammen.

    Tilsæt garam masala krydderiet, forårsløgene og korianderbladene. Kom citron- eller limesaft i og rør rundt. Sluk herefter for varmen.
  2. Filodej

    Skær filodejen ud i striber på ca. 25 x 9 cm. En spsk. af fyldet lægges på midten og de foldes i en trekant (samosa). Luk kanterne med lidt vand.

    Samosaerne lægges på en smurt bagepladeog bages i ca. 8 min. på hver side.
  3. Tip!

    Skal samosaerne være endnu mere sprøde kan de dybsteges.
    Lammet kan erstattes med andre former for kød
+