Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Sådan gør du

  • Maille Dijon Original 865 g 10.0 g
  • Solsikkekerner 100.0 g
  • Græskarkerner 100.0 g
  • Boghvede hele 200.0 g
  • Rugflager 150.0 g
  • Panko rasp 200.0 g
  • Hellmann´s Citrus Vinaigrette 1 l 300.0 ml
  • salt 5.0 g
  • Rapsolie 250.0 g
  • Spidskål 1300.0 g
  1. Sådan gør du

    • Skær spids​​kålen i både, og gnid hver båd med olie og salt. Tilbered i ovnen
    • Hæld HELLMANN’S Citrus Vinaigrette over kålen, når den er færdig og stadig varm.
    • Bland rapsolie, dijonsennep og HELLMANN’S Citrus Vinaigrette. Bland alle frø og korn i.
    • Bag i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter. Rør hvert femte minut.
    • Drys frøblandingen over spidskålen før servering.