Menu

Ingredienser

+

Baquettes og æg

  • Baquettes 5.0 stk.
  • æg 10.0 stk.

Mayo og baquettes

Fyldet

  • Kinaradise, rå 300.0 g
  • Gulerod, strimler 200.0 g
  • Kimchi 100.0 g
  • salatløg 60.0 g
  • løg ristede 50.0 g
  • Sesam frø 20.0 g
  • Bønnespirer 100.0 g

Banh mi er en slags fyldt baguettesandwich, en blanding af to landes madkultur, som er opstået, fordi Vietnam var en fransk koloni. Ifølge den originale opskrift skal en banh mi indeholde mayonnaise og paté, mens de andre ingredienser er vietnamesiske. Resultatet bliver en sødt-syrlig, krydret og fedtet sandwich. Vi har erstattet patéen med spejlæg i denne opskrift.

...

Tilberedning

  1. Baquettes og æg

    • Skær baguetterne i 10 lige store stykker. Steg æggene på begge sider.
  2. Mayo og baquettes

    • Chilimayonnaise: Rør Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili sammen med Hellman’s Real Mayonnaise og Maille  hvidvinseddike.
    • Skær baguettestykkerne over, og pensl over- og underdelen af brødet med chilimayonnaise.
  3. Fyldet

    • Læg kinaradise, gulerod og kimchi på. Læg derefter ægget på, og drys med salatløg, ristede løg og sesamfrø. Slut af med bønnespirer.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu