1. Kartoffelmosen

    •   Kom vand , Milda 100 % (50 ml) Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami og mad 15% i en rørekedel.
    • Bland Knorr koldrørt kartoffelmos, Umami, spidskommen, salt og peber og rør det sammen i kedlen til mosen er rørt sammen ca. 4 min.
    • Ærterne vendes i til sidst.
  2. Grønsagerne og brødet

    •  Grøntsagerne skæres tyndt og steges i Milda 100 %.
    • Hvidløg, koriander og Milda 100% (100 ml) blandes.
    • Toasten smørres med urte/hvidløgs-Milda.
    • Kartoffelmosen fordeles på toasten og de stegte grøntsager lægges i lag.
    • Sandwichen samles og steges gylden i Milda 100% og bages derefter i ovnen ved 160 g i ca 10 min.
    • Serveres lun med ketchup eller anden fortrukken dip.