Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Kartoffelmosen

  • Knorr Kartoffelmos, kold tilberedning 4 x 3 kg 225.0 g
  • Vand, koldt 500.0 ml
  • Rama Mad 15% 250.0 ml
  • Knorr Umami 1 kg 10.0 g
  • Knorr Professional Intense Flavours, Roast Umami 400 ml 10.0 ml
  • Ærter, grønne 200.0 g
  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 50.0 ml
  • Spidskommen, stødt 1.0 g
  • Koriander, frisk, hakket

Grønsagerne og brødet

  • Koriander, frisk, hakket 10.0 g
  • Toastbrød, skriver 20.0 stk.
  • Blandede grøntsager i små tern, strimler eller skåret på mandolin 1000.0 g
  • Ost, Cheddar, skiveskåret 40.0 stk.
  • Hvidløg, hakket 25.0 g
  • Salt og peber
  1. Kartoffelmosen

    •   Kom vand , Milda 100 % (50 ml) Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami og mad 15% i en rørekedel.
    • Bland Knorr koldrørt kartoffelmos, Umami, spidskommen, salt og peber og rør det sammen i kedlen til mosen er rørt sammen ca. 4 min.
    • Ærterne vendes i til sidst.
  2. Grønsagerne og brødet

    •  Grøntsagerne skæres tyndt og steges i Milda 100 %.
    • Hvidløg, koriander og Milda 100% (100 ml) blandes.
    • Toasten smørres med urte/hvidløgs-Milda.
    • Kartoffelmosen fordeles på toasten og de stegte grøntsager lægges i lag.
    • Sandwichen samles og steges gylden i Milda 100% og bages derefter i ovnen ved 160 g i ca 10 min.
    • Serveres lun med ketchup eller anden fortrukken dip.