Baquette med hestebønne fyld
Til Oktoberfesten fylder man pretzel-brød med tykke skiver bacon og sennep. Denne vegetar-version byder på Oumph grillspiced i stedet for bacon. Efter du har spist sådan et brød, er du nok blevet rigtig tørstig - skål!

Ingredienser
Baquette med hestebønne fyld
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€420.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Salat
Surkål
/g
300.0 g
0%
Hellmann´s Real Mayonnaise 1,85 kg / 2 l
/ml
100.0 ml
0%
Knorr Professional Krydderipuré Ingefær 750 g
/g
20.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Citronsaft friskpresset
/ml
200.0 ml
0%
Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g
/g
20.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Garnering
Gulerod, strimler
/g
50.0 g
0%
Persille, bredbladet
/g
30.0 g
0%
løg ristede
/g
20.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Salat
-
Surkål 300.0 g
-
Hellmann´s Real Mayonnaise 1,85 kg / 2 l 100.0 ml
-
Citronsaft friskpresset 200.0 ml
Garnering
-
Gulerod, strimler 50.0 g
-
Persille, bredbladet 30.0 g
-
løg ristede 20.0 g
Tilberedning
-
Metodik
- Læg brødene i en gastronombakke (á 50 g).
- Varm op lige inden servering i kombiovn under låg ved 100% damp i ca. 2 minutter.
- Varm Oumph i Ovnen.
-
Salat
- Lad surkålen dryppe af og pres den tør.
- Bland med mayonnaisen medingefær, røget chiliog citronsaft.
-
Garnering
- Fyld brødene lige inden servering med surkålssalat (20 g/rulle), gulerodsstrimler og Oumph (30 g/rulle).
- Garner med røget chili-ingefær mayonnaise og ristede løg.