Baquette med hestebønne fyld
Til Oktoberfesten fylder man pretzel-brød med tykke skiver bacon og sennep. Denne vegetar-version byder på Oumph grillspiced i stedet for bacon. Efter du har spist sådan et brød, er du nok blevet rigtig tørstig - skål!

Ingredienser
Salat
-
Surkål 300.0 g
-
Citronsaft friskpresset 200.0 ml
Garnering
-
Gulerod, strimler 50.0 g
-
Persille, bredbladet 30.0 g
-
løg ristede 20.0 g
Tilberedning
-
Metodik
- Læg brødene i en gastronombakke (á 50 g).
- Varm op lige inden servering i kombiovn under låg ved 100% damp i ca. 2 minutter.
- Varm Oumph i Ovnen.
-
Salat
- Lad surkålen dryppe af og pres den tør.
- Bland med mayonnaisen medingefær, røget chiliog citronsaft.
-
Garnering
- Fyld brødene lige inden servering med surkålssalat (20 g/rulle), gulerodsstrimler og Oumph (30 g/rulle).
- Garner med røget chili-ingefær mayonnaise og ristede løg.