Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Svinekoteletter

  • Svinekotelet 700.0 g

Forberedelse

Sriracha-mayonnaise

Fyld

  • Icebergsalat, snittet 500.0 g
  • Chili syltet 30.0 g
  • løg ristede 50.0 g
  • Koriander, frisk, hakket 30.0 g

Tilberedning

  1. Svinekoteletter

    • Skær kødet i 4 cm store tern, krydr med salt, og steg på begge sider. Steg kødet færdigt i ovnen ved 125° til en indre temperatur på 63°.
  2. Forberedelse

    • Skær baguetterne i 10 lige store stykker. Rør Hellmanns Sesame Soy sammen med lime og salatløg, og vend kødet heri.
  3. Sriracha-mayonnaise

    • Rør sriracha-saucen sammen med Hellman’s Real Mayonnaise. Vær omhyggelig med at smage mayonnaisen til, så den bliver tilpas krydret.
  4. Fyld

    • Skær baguettestykkerne over, og pensl over- og underdelen af brødet med sriracha- mayonnaisen. Læg icebergsalat, syltet chili, ristede løg og koriander på. Fyld kødet i.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu