Banh mi med svinekød, sriracha-mayonnaise, soya og ristede løg
Banh mi er en slags fyldt baguettesandwich, en blanding af to landes madkultur, som er opstået, fordi Vietnam var en fransk koloni. Ifølge den originale opskrift skal en banh mi indeholde mayonnaise og paté, mens de andre ingredienser er vietnamesiske. Resultatet bliver en sødt-syrlig, krydret og fedtet sandwich. Vi har erstattet patéen med svinekød i denne opskrift.

Ingredienser
Banh mi med svinekød, sriracha-mayonnaise, soya og ristede løg
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Svinekoteletter
Forberedelse

Sriracha-mayonnaise

Fyld
Ingredient name
Svinekoteletter
-
Svinekotelet 700.0 g
Forberedelse
-
Baquettes 5.0 stk.
-
Limesaft 10.0 ml
-
salatløg 20.0 g
Sriracha-mayonnaise
-
Sriracha hot sauce 10.0 g
Fyld
-
Icebergsalat, snittet 500.0 g
-
Chili syltet 30.0 g
-
løg ristede 50.0 g
-
Koriander, frisk, hakket 30.0 g
Tilberedning
-
Svinekoteletter
- Skær kødet i 4 cm store tern, krydr med salt, og steg på begge sider. Steg kødet færdigt i ovnen ved 125° til en indre temperatur på 63°.
-
Forberedelse
- Skær baguetterne i 10 lige store stykker. Rør Hellmanns Sesame Soy sammen med lime og salatløg, og vend kødet heri.
-
Sriracha-mayonnaise
- Rør sriracha-saucen sammen med Hellman’s Real Mayonnaise. Vær omhyggelig med at smage mayonnaisen til, så den bliver tilpas krydret.
-
Fyld
- Skær baguettestykkerne over, og pensl over- og underdelen af brødet med sriracha- mayonnaisen. Læg icebergsalat, syltet chili, ristede løg og koriander på. Fyld kødet i.