Banh mi med svinekød, sriracha-mayonnaise, soya og ristede løg
Banh mi er en slags fyldt baguettesandwich, en blanding af to landes madkultur, som er opstået, fordi Vietnam var en fransk koloni. Ifølge den originale opskrift skal en banh mi indeholde mayonnaise og paté, mens de andre ingredienser er vietnamesiske. Resultatet bliver en sødt-syrlig, krydret og fedtet sandwich. Vi har erstattet patéen med svinekød i denne opskrift.

Ingredienser
Banh mi med svinekød, sriracha-mayonnaise, soya og ristede løg
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€3266.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Svinekoteletter
Svinekotelet
/g
700.0 g
0%
Forberedelse
Baquettes
/stk.
5.0 stk.
0%
Hellmann´s Sesam Soy Vinaigrette 1 l
/ml
120.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Limesaft
/ml
10.0 ml
0%
salatløg
/g
20.0 g
0%
Sriracha-mayonnaise
Sriracha hot sauce
/g
10.0 g
0%
Hellmann's Real Mayonnaise 10 kg
/g
400.0 g
0%

Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Sesamfrø og produkter på basis af sesamfrø: Nej
Fyld
Icebergsalat, snittet
/g
500.0 g
0%
Chili syltet
/g
30.0 g
0%
løg ristede
/g
50.0 g
0%
Koriander, frisk, hakket
/g
30.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Svinekoteletter
-
Svinekotelet 700.0 g
Forberedelse
-
Baquettes 5.0 stk.
-
Limesaft 10.0 ml
-
salatløg 20.0 g
Sriracha-mayonnaise
-
Sriracha hot sauce 10.0 g
Fyld
-
Icebergsalat, snittet 500.0 g
-
Chili syltet 30.0 g
-
løg ristede 50.0 g
-
Koriander, frisk, hakket 30.0 g
Tilberedning
-
Svinekoteletter
- Skær kødet i 4 cm store tern, krydr med salt, og steg på begge sider. Steg kødet færdigt i ovnen ved 125° til en indre temperatur på 63°.
-
Forberedelse
- Skær baguetterne i 10 lige store stykker. Rør Hellmanns Sesame Soy sammen med lime og salatløg, og vend kødet heri.
-
Sriracha-mayonnaise
- Rør sriracha-saucen sammen med Hellman’s Real Mayonnaise. Vær omhyggelig med at smage mayonnaisen til, så den bliver tilpas krydret.
-
Fyld
- Skær baguettestykkerne over, og pensl over- og underdelen af brødet med sriracha- mayonnaisen. Læg icebergsalat, syltet chili, ristede løg og koriander på. Fyld kødet i.