+

Baquettes og æg

  • Baquettes 5 stk.
  • æg 10 stk.

Mayo og baquettes

Fyldet

  • Kinaradise, rå 300 g
  • Gulerod, strimler 200 g
  • Kimchi 100 g
  • salatløg 60 g
  • løg ristede 50 g
  • Sesam frø 20 g
  • Bønnespirer 100 g
  1. Baquettes og æg

    Skær baguetterne i 10 lige store stykker. Steg æggene på begge sider.

  2. Mayo og baquettes

    Chilimayonnaise: Rør Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili sammen med Hellman’s Real Mayonnaise og eddike. Skær baguettestykkerne over, og pensl over- og underdelen af brødet med chilimayonnaise.

  3. Fyldet

    Fyld: Læg kinaradise, gulerod og kimchi på. Læg derefter ægget på, og drys med salatløg, ristede løg og sesamfrø. Slut af med bønnespirer.

+