+

Svinekoteletter

  • Svinekotelet 700 g

Forberedelse

Sriracha-mayonnaise

Fyld

  • Icebergsalat, snittet 500 g
  • Chili syltet 30 g
  • løg ristede 50 g
  • Koriander, frisk, hakket 30 g
  1. Svinekoteletter

    • Skær kødet i 4 cm store tern, krydr med salt, og steg på begge sider. Steg kødet færdigt i ovnen ved 125° til en indre temperatur på 63°.

  2. Forberedelse

    • Skær baguetterne i 10 lige store stykker. Rør Hellmanns Sesame Soy sammen med lime og salatløg, og vend kødet heri.

  3. Sriracha-mayonnaise

    • Rør sriracha-saucen sammen med Hellman’s Real Mayonnaise. Vær omhyggelig med at smage mayonnaisen til, så den bliver tilpas krydret.

  4. Fyld

    • Skær baguettestykkerne over, og pensl over- og underdelen af brødet med sriracha- mayonnaisen. Læg icebergsalat, syltet chili, ristede løg og koriander på. Fyld kødet i.

+