Ingredienser
Blomkål
-
Blomkål, buketter 2.0 kg
Sauce
-
Letmælk 1600.0 ml
-
Fløde eller flødealternativ 400.0 ml
-
Vand 100.0 ml
-
Salt 15.0 g
-
Sriracha sauce 50.0 g
-
Ost, 45+, revet 400.0 g
Tilberedning
-
Blomkål
- Damp blomkålen i ovnen i 3 minutter. Læg blomkålen i en smurt bradeplade, og lad den køle af.
-
Sauce
- Kog mælk med fløde, og jævn med MAIZENA Økologisk Majsstivelse udrørt i vand.
- Krydr med Knorr Økologisk Grøntsagsbouillon, Knorr Umami, salt, Sriracha-sauce og citron. Lad saucen simre i 5 minutter, lad den køle af, og tilsæt ¾ af osten.
- Fordel den kolde sauce over blomkålen, slut af med ost.
-
Ovn
- Dampes i kombiovn ved 180 grader (75% damp) i ca. 20 minutter.