Bøffelgratin med blomkål
Lækker, cremet og let krydret blomkålsgratin. Med denne kombination af ost og hot sauce vil du huske og nyde dine grøntsager!

Ingredienser
Bøffelgratin med blomkål
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Blomkål
Blomkål, buketter
/kg
2.0 kg
0%
Sauce
Letmælk
/ml
1600.0 ml
0%
Fløde eller flødealternativ
/ml
400.0 ml
0%
Maizena Økologisk majsstivelse 2,5 kg
/g
90.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Vand
/ml
100.0 ml
0%
Knorr Økologisk Grønsagsbouillon, lavsalt, granulat, 1kg / 125 L
/g
16.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Umami 1 kg
/g
8.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Salt
/g
15.0 g
0%
Sriracha sauce
/g
50.0 g
0%
Ost, 45+, revet
/g
400.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Blomkål
-
Blomkål, buketter 2.0 kg
Sauce
-
Letmælk 1600.0 ml
-
Fløde eller flødealternativ 400.0 ml
-
Vand 100.0 ml
-
Salt 15.0 g
-
Sriracha sauce 50.0 g
-
Ost, 45+, revet 400.0 g
Tilberedning
-
Blomkål
- Damp blomkålen i ovnen i 3 minutter. Læg blomkålen i en smurt bradeplade, og lad den køle af.
-
Sauce
- Kog mælk med fløde, og jævn med MAIZENA Økologisk Majsstivelse udrørt i vand.
- Krydr med Knorr Økologisk Grøntsagsbouillon, Knorr Umami, salt, Sriracha-sauce og citron. Lad saucen simre i 5 minutter, lad den køle af, og tilsæt ¾ af osten.
- Fordel den kolde sauce over blomkålen, slut af med ost.
-
Ovn
- Dampes i kombiovn ved 180 grader (75% damp) i ca. 20 minutter.