Menu

Ingredienser

+

Dressing

Krydderiblanding

  • Sumak, formalet 9.0 g
  • Spidskommen, stødt 3.0 g
  • Koriander, formalet 3.0 g

Gulerødder

  • Gulerødder 1500.0 g

Servering

  • Melonkerner, ristede 50.0 g

Tilberedning

  1. Dressing

    • Bland HELLMANN`S Citrus Vinaigrette med Knorr Professional Krydderipuré Peberfrugt, salt og citronsaft.
  2. Krydderiblanding

    • Bland krydderierne
  3. Gulerødder

    • Skræl gulerødderne, og skær dem i passende stykker.
    • Bland gulerødderne med dressingen, og tilbered dem i en bradepande ved 210 grader i 15 minutter.
    • Tilsæt 2/3 af krydderiblandingen til gulerødderne, rør det sammen, og bag gulerødderne i yderligere 5-10 minutter.
  4. Servering

    • Servér gulerødderne med ristede melonkerner og resten af krydderiblandingen
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu