Dette lækre tilbehør kan serveres både varmt og koldt. Krydderiet sumak, som er en del af krydderiblandingen i denne opskrift, er et lille rødt bær, der vokser vildt i Middelhavsområdet. Smagen er frisk og syrlig med klare citrustoner. Sumak er en vigtig del af den berømte Za'atar-krydderiblanding fra Mellemøsten.

Ingredienser
Dressing
-
Salt 15.0 g
-
Citronsaft 50.0 ml
Krydderiblanding
-
Sumak, formalet 9.0 g
-
Spidskommen, stødt 3.0 g
-
Koriander, formalet 3.0 g
Gulerødder
-
Gulerødder 1500.0 g
Servering
-
Melonkerner, ristede 50.0 g
Tilberedning
-
Dressing
Bland HELLMANN`S Citrus Vinaigrette med Knorr Professional Krydderipuré Peberfrugt, salt og citronsaft. -
Krydderiblanding
Bland krydderierne -
Gulerødder
- Skræl gulerødderne, og skær dem i passende stykker.
- Bland gulerødderne med dressingen, og tilbered dem i en bradepande ved 210 grader i 15 minutter.
- Tilsæt 2/3 af krydderiblandingen til gulerødderne, rør det sammen, og bag gulerødderne i yderligere 5-10 minutter.
-
Servering
Servér gulerødderne med ristede melonkerner og resten af krydderiblandingen