Ristede orientalske gulerødder
Dette lækre tilbehør kan serveres både varmt og koldt. Krydderiet sumak, som er en del af krydderiblandingen i denne opskrift, er et lille rødt bær, der vokser vildt i Middelhavsområdet. Smagen er frisk og syrlig med klare citrustoner. Sumak er en vigtig del af den berømte Za'atar-krydderiblanding fra Mellemøsten.

Ingredienser
Ristede orientalske gulerødder
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€270.75
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Dressing
Hellmann´s Citrus Vinaigrette 1 l
/ml
140.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Professional Krydderipuré Peberfrugt 750 g
/g
30.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Salt
/g
15.0 g
0%
Citronsaft
/ml
50.0 ml
0%
Krydderiblanding
Sumak, formalet
/g
9.0 g
0%
Spidskommen, stødt
/g
3.0 g
0%
Koriander, formalet
/g
3.0 g
0%
Gulerødder
Gulerødder
/g
1500.0 g
0%
Servering
Melonkerner, ristede
/g
50.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Dressing
-
Salt 15.0 g
-
Citronsaft 50.0 ml
Krydderiblanding
-
Sumak, formalet 9.0 g
-
Spidskommen, stødt 3.0 g
-
Koriander, formalet 3.0 g
Gulerødder
-
Gulerødder 1500.0 g
Servering
-
Melonkerner, ristede 50.0 g
Tilberedning
-
Dressing
- Bland HELLMANN`S Citrus Vinaigrette med Knorr Professional Krydderipuré Peberfrugt, salt og citronsaft.
-
Krydderiblanding
- Bland krydderierne
-
Gulerødder
- Skræl gulerødderne, og skær dem i passende stykker.
- Bland gulerødderne med dressingen, og tilbered dem i en bradepande ved 210 grader i 15 minutter.
- Tilsæt 2/3 af krydderiblandingen til gulerødderne, rør det sammen, og bag gulerødderne i yderligere 5-10 minutter.
-
Servering
- Servér gulerødderne med ristede melonkerner og resten af krydderiblandingen