Menu

Ingredienser

+

Bouillabaisse-base


Bouillabaisse er en kraftig fiskesuppe. Dette er en lidt mildere og mere økonomisk variant, end hvis du laver alt fra bunden. Basen er enkel, men med nogle få greb, får du alle de gode smage frem. Tilsæt herefter den type fisk, du ønsker som fyld.

...

Tilberedning

  1. Bouillabaisse-base

    • Skær gulerod, fennikel og løg i strimler. Knus 6 fed hvidløg, og skær tomaterne i små tern. 
    • Sautér grøntsagerne med lidt flydende margarine. Tilsæt krydderierne, og lad det simre i 2-3 minutter. 
    • Tilsæt papriganopulveret, og tilsæt al væsken. Bring det i kog under omrøring, lad det simre i 10-15 minutter. 
    • Krydr med salt, peber og lidt timian. 
    • Du kan tilsætte fisk direkte i suppen, eller du kan bruge kogt fisk fra dagen før. Gør suppen lidt mere elegant ved at bruge skaldyr i sæson. Server med godt brød og hvidløgsmayonnaise.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu