+

Opkog

Nudler

  • Nudler ris 800 g
  • Kylling, strimler 750 g
  • Løg i skiver 150 g
  • Bønnespirer 200 g

Servering

  • Thai basilikum 20 g
  • løg ristede 100 g
  1. Opkog

    • Hæld vand, Knorr Kyllingfond og løg i en kasserolle. Tilsæt sukker, kanel, stjerneanis og nelliker. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg. Bring i kog, skru ned til lav varme, og lad det simre i 30 minutter.
    • Si bouillonen ned i en ren gryde, bring i kog og lad den simre videre.
  2. Nudler

    • Tilbered risnudlerne efter anvisninger på pakken.
    • Anret nudler, bønnespirer, rå løg og kylling i skåle. Hæld den varme bouillon over nudlerne og kødet.
  3. Servering

    • Servér ristede løg og thaibasilikum som toppings i skåle ved siden af.

+