Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Opkog

  • Vand 2500.0 ml
  • Knorr, Koncentreret Kyllingefond 1 L 50.0 ml
  • Løg, finthakket 200.0 g
  • Sukker 25.0 g
  • Kanelstænger 2.0 stk.
  • Stjerneanis 4.0 g
  • Nelliker hele 5.0 stk.
  • Knorr Professional Krydderipuré Ingefær 750 g 40.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 15.0 g

Nudler

  • Nudler ris 800.0 g
  • Kylling, strimler 750.0 g
  • Løg i skiver 150.0 g
  • Bønnespirer 200.0 g

Servering

  • Thai basilikum 20.0 g
  • løg ristede 100.0 g
  1. Opkog

    • Hæld vand, Knorr Kyllingfond og løg i en kasserolle. Tilsæt sukker, kanel, stjerneanis og nelliker. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg. Bring i kog, skru ned til lav varme, og lad det simre i 30 minutter.
    • Si bouillonen ned i en ren gryde, bring i kog og lad den simre videre.
  2. Nudler

    • Tilbered risnudlerne efter anvisninger på pakken.
    • Anret nudler, bønnespirer, rå løg og kylling i skåle. Hæld den varme bouillon over nudlerne og kødet.
  3. Servering

    • Servér ristede løg og thaibasilikum som toppings i skåle ved siden af.