Ingredienser
Opkog
-
Vand 2500.0 ml
-
Løg, finthakket 200.0 g
-
Sukker 25.0 g
-
Kanelstænger 2.0 stk.
-
Stjerneanis 4.0 g
-
Nelliker hele 5.0 stk.
Nudler
-
Nudler ris 800.0 g
-
Kylling, strimler 750.0 g
-
Løg i skiver 150.0 g
-
Bønnespirer 200.0 g
Servering
-
Thai basilikum 20.0 g
-
løg ristede 100.0 g
Tilberedning
-
Opkog
- Hæld vand, Knorr Kyllingfond og løg i en kasserolle. Tilsæt sukker, kanel, stjerneanis og nelliker. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg. Bring i kog, skru ned til lav varme, og lad det simre i 30 minutter.
- Si bouillonen ned i en ren gryde, bring i kog og lad den simre videre.
-
Nudler
- Tilbered risnudlerne efter anvisninger på pakken.
- Anret nudler, bønnespirer, rå løg og kylling i skåle. Hæld den varme bouillon over nudlerne og kødet.
-
Servering
- Servér ristede løg og thaibasilikum som toppings i skåle ved siden af.