Ingredienser
Suppen
-
rødbede 1500.0 g
-
Rødløg, finthakket 20.0 g
-
Rapsolie 30.0 g
-
Vand 3000.0 ml
-
Laurbærblad 2.0 stk.
-
Tørret timian 5.0 g
Torsken
-
Torskefilet 500.0 g
Serveringen
-
Citronsaft, friskpresset 20.0 g
-
Citronskal rå 10.0 g
-
Creme Fraiche 500.0 g
Tilberedning
-
Suppen
- Svits rødberne og løg i rapsolie i en gryde,Hæld vand og Knorr Grønsagsfond over og tilsæt Knorr Professional Krydderipure Hvidløg, laurbær og timian.
- Bring i kog og lad det simre til rødbederne er møre
-
Torsken
- Skær torsken i passende stykker og læg dem i en smurt bradepande.
- Giv fisken salt og peber.
- Bag torsken ved 100 grader til den når kerne temperatur på 40 grader.
-
Serveringen
- Fjern laurbærblade.
- Rør citronsaft og citronskal i suppen og blend den glat.
- Serveres med torsken og cream fraiche på toppen.