Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Suppen

Torsken

  • Torskefilet 500.0 g

Serveringen

  • Citronsaft, friskpresset 20.0 g
  • Citronskal rå 10.0 g
  • Creme Fraiche 500.0 g

Tilberedning

  1. Suppen

    • Svits rødberne og løg i rapsolie i en gryde,Hæld vand og Knorr Grønsagsfond over og tilsæt Knorr Professional Krydderipure Hvidløg, laurbær og timian.
    • Bring i kog og lad det simre til rødbederne er møre
  2. Torsken

    • Skær torsken i passende stykker og læg dem i en smurt bradepande.
    • Giv fisken salt og peber.
    • Bag torsken ved 100 grader til den når kerne temperatur på 40 grader.
  3. Serveringen

    • Fjern laurbærblade.
    • Rør citronsaft og citronskal i suppen og blend den glat.
    • Serveres med torsken og cream fraiche på toppen.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu