Menu

Ingredienser

+

Suppen

Torsken

  • Torskefilet 500.0 g

Serveringen

  • Citronsaft, friskpresset 20.0 g
  • Citronskal rå 10.0 g
  • Creme Fraiche 500.0 g

Svalbard betyder “kold kyst” på oldnordisk. Der findes uspoleret natur, og takket være det kolde klima trives isbjørne også der. Nærheden til Rusland præger maden, som her i en rødbedesuppe med torsk.

...

Tilberedning

  1. Suppen

    • Svits rødberne og løg i rapsolie i en gryde,Hæld vand og Knorr Grønsagsfond over og tilsæt Knorr Professional Krydderipure Hvidløg, laurbær og timian.
    • Bring i kog og lad det simre til rødbederne er møre
  2. Torsken

    • Skær torsken i passende stykker og læg dem i en smurt bradepande.
    • Giv fisken salt og peber.
    • Bag torsken ved 100 grader til den når kerne temperatur på 40 grader.
  3. Serveringen

    • Fjern laurbærblade.
    • Rør citronsaft og citronskal i suppen og blend den glat.
    • Serveres med torsken og cream fraiche på toppen.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu