Menu

Ingredienser

+

Suppen

Fisk og garniture

  • løg ristede 100.0 g
  • Thai basilikum 20.0 g
  • Bønnespirer 200.0 g
  • Skalotteløg, tynde skiver 150.0 g
  • Hvid fisk 750.0 g
  • Nudler ris 800.0 g

Pho, som udtales “fåh”, er en nudelsuppe, som mange anser for at være Vietnams nationalret. Hemmeligheden bag suppen er den smagfulde bouillon. Suppen serveres til morgenmad, frokost og aftensmad og ofte som “streetfood”. Her er en opskrift på pho med fisk.

...

Tilberedning

  1. Suppen

    • Hæld vand, Knorr Fiskefond og løg i en kasserolle. Tilsæt sukker, kanel, stjerneanis og nelliker. 
    • Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg. 
    • Bring i kog, skru ned til lav varme, og lad det simre i 30 minutter.
  2. Fisk og garniture

    • Si bouillonen ned i en ren gryde, bring i kog og lad den simre videre. 
    • Læg fiskestykkerne ned i bouillonen, og lad dem simre færdig. Tag fisken op, og læg den til side. 
    • Tilbered risnudlerne efter anvisninger på pakken. 
    • Anret nudler, bønnespirer, rå løg og fisk i skåle. Hæld den varme bouillon over nudlerne og fisken. 
    • Servér ristede løg og thaibasilikum som toppings i skåle ved siden af.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu