Menu

Ingredienser

+

Suppen

Garniture og Servering

  • Nudler ris 800.0 g
  • Okseinderlår, strimler 750.0 g
  • Skalotteløg, tynde skiver 150.0 g
  • Bønnespirer 200.0 g
  • Thai basilikum 20.0 g
  • løg ristede 100.0 g

Tilberedning

  1. Suppen

    • Hæld vand, Knorr Kalvefond og løg i en kasserolle. Tilsæt sukker, kanel, stjerneanis og nelliker.
    • Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg.
    • Bring i kog, skru ned til lav varme, og lad det simre i 30 minutter.
  2. Garniture og Servering

    • Si bouillonen ned i en ren gryde, bring i kog og lad den simre videre.
    • Tilbered risnudlerne efter anvisninger på pakken. Anret nudler, bønnespirer, rå løg og det tilberedtekød i skåle. Hæld den varme bouillon over nudlerne og kødet.
    • Servér ristede løg og thaibasilikum som toppings i skåle ved siden af.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu