+

Suppen

Garniture og Servering

  • Nudler ris 800 g
  • Okseinderlår, strimler 750 g
  • Skalotteløg, tynde skiver 150 g
  • Bønnespirer 200 g
  • Thai basilikum 20 g
  • løg ristede 100 g
  1. Suppen

    Hæld vand, Knorr Kalvefond og løg i en kasserolle. Tilsæt sukker, kanel, stjerneanis og nelliker. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg. Bring i kog, skru ned til lav varme, og lad det simre i 30 minutter.

  2. Garniture og Servering

    Si bouillonen ned i en ren gryde, bring i kog og lad den simre videre. Tilbered risnudlerne efter anvisninger på pakken. Anret nudler, bønnespirer, rå løg og det tilberedtekød i skåle. Hæld den varme bouillon over nudlerne og kødet. Servér ristede løg og thaibasilikum som toppings i skåle ved siden af.

+