Pho med okse
Pho, som udtales “fåh”, er en nudelsuppe, som mange anser for at være Vietnams nationalret. Hemmeligheden bag suppen er den smagfulde bouillon. Suppen serveres til morgenmad, frokost og aftensmad og ofte som “streetfood”. Her er en opskrift på pho med oksekød.

Ingredienser
Pho med okse
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€2167.5
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Suppen
Vand
/ml
2500.0 ml
0%
Knorr, Koncentreret kalvefond, 1L
/ml
50.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Løg, finthakket
/g
200.0 g
0%
Sukker
/g
25.0 g
0%
Stjerneanis
/g
6.0 g
0%
Kanelstænger
/stk.
2.0 stk.
0%
Nelliker hele
/stk.
5.0 stk.
0%
Knorr Professional Krydderipuré Ingefær 750 g
/g
40.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
/g
15.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Garniture og Servering
Nudler ris
/g
800.0 g
0%
Okseinderlår, strimler
/g
750.0 g
0%
Skalotteløg, tynde skiver
/g
150.0 g
0%
Bønnespirer
/g
200.0 g
0%
Thai basilikum
/g
20.0 g
0%
løg ristede
/g
100.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Suppen
-
Vand 2500.0 ml
-
Løg, finthakket 200.0 g
-
Sukker 25.0 g
-
Stjerneanis 6.0 g
-
Kanelstænger 2.0 stk.
-
Nelliker hele 5.0 stk.
Garniture og Servering
-
Nudler ris 800.0 g
-
Okseinderlår, strimler 750.0 g
-
Skalotteløg, tynde skiver 150.0 g
-
Bønnespirer 200.0 g
-
Thai basilikum 20.0 g
-
løg ristede 100.0 g
Tilberedning
-
Suppen
- Hæld vand, Knorr Kalvefond og løg i en kasserolle. Tilsæt sukker, kanel, stjerneanis og nelliker.
- Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg.
- Bring i kog, skru ned til lav varme, og lad det simre i 30 minutter.
-
Garniture og Servering
- Si bouillonen ned i en ren gryde, bring i kog og lad den simre videre.
- Tilbered risnudlerne efter anvisninger på pakken. Anret nudler, bønnespirer, rå løg og det tilberedtekød i skåle. Hæld den varme bouillon over nudlerne og kødet.
- Servér ristede løg og thaibasilikum som toppings i skåle ved siden af.