Menu

Ingredienser

+

Suppen

Garniture og Servering

  • Nudler ris 800.0 g
  • Okseinderlår, strimler 750.0 g
  • Skalotteløg, tynde skiver 150.0 g
  • Bønnespirer 200.0 g
  • Thai basilikum 20.0 g
  • løg ristede 100.0 g

Pho, som udtales “fåh”, er en nudelsuppe, som mange anser for at være Vietnams nationalret. Hemmeligheden bag suppen er den smagfulde bouillon. Suppen serveres til morgenmad, frokost og aftensmad og ofte som “streetfood”. Her er en opskrift på pho med oksekød.

...

Tilberedning

  1. Suppen

    • Hæld vand, Knorr Kalvefond og løg i en kasserolle. Tilsæt sukker, kanel, stjerneanis og nelliker.
    • Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg.
    • Bring i kog, skru ned til lav varme, og lad det simre i 30 minutter.
  2. Garniture og Servering

    • Si bouillonen ned i en ren gryde, bring i kog og lad den simre videre.
    • Tilbered risnudlerne efter anvisninger på pakken. Anret nudler, bønnespirer, rå løg og det tilberedtekød i skåle. Hæld den varme bouillon over nudlerne og kødet.
    • Servér ristede løg og thaibasilikum som toppings i skåle ved siden af.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu