Brasiliansk pesto, Passionsfrugt pimenta og Dijon/Chilimayonnaise
I Brasilien er churrasco ordet for BBQ, som stammer fra det sydlige Brasilien og Gauchos. Næsten enhver lejlighed fejres med en churrasco: fødselsdage, dåb, politiske sammenkomster eller måske en simpel sammenkomst med din familie og venner i weekenden. Det har udviklet sig til et perfekt måltid og jo mere tilbehør du har til din churrasco jo bedre! Her er nogle kolde saucer, der passer godt til grillen.

Ingredienser
Brasiliansk pesto, Passionsfrugt pimenta og Dijon/Chilimayonnaise
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Brasiliansk pesto med mandler


Maracijá & Pimenta (Passionsfrugt Chilikompot)


Dijon & Chilimayonnaise




Ingredient name
Brasiliansk pesto med mandler
-
Basilikum 100.0 g
-
Nødder-Cashew 100.0 g
-
Parmesanost, frisk revet 100.0 g
-
Mandler, groft hakket 100.0 g
-
Peber, frisk kværnet 5.0 g
-
Flage salt/havsalt
Maracijá & Pimenta (Passionsfrugt Chilikompot)
-
Koriander, frisk, hakket 20.0 g
-
Passionsfrugt 150.0 g
Dijon & Chilimayonnaise
-
lime, rå 2.0 stk.
Tilberedning
-
Brasiliansk pesto med mandler
- Rist mandler og cashewnødder til de er gyldne.
- Blendes med de øvrige ingredienser til en homogen masse.
- Serveres til kød, fisk, fjerkræ og grøntsager eller som pesto i en sandwich.
-
Maracijá & Pimenta (Passionsfrugt Chilikompot)
- Kom frugtkødet fra passionsfrugten i en gryde og giv det et hurtigt opkog, afkøl derefter.
- Frugtkødet blandes med de øvrige ingredienser.
-
Dijon & Chilimayonnaise
- Riv limeskallen fint og pres juicen.
- Bland ingredienserne og lad smagen udvikle sig i et par timer.
- Smager pragtfuldt i sandwich og til grillet fisk og skaldyr.