Ingredienser
Brasiliansk pesto med mandler
-
Basilikum 100.0 g
-
Nødder-Cashew 100.0 g
-
Parmesanost, frisk revet 100.0 g
-
Mandler, groft hakket 100.0 g
-
Peber, frisk kværnet 5.0 g
-
Flage salt/havsalt
Maracijá & Pimenta (Passionsfrugt Chilikompot)
-
Koriander, frisk, hakket 20.0 g
-
Passionsfrugt 150.0 g
-
Hellmann´s Passion Fruit Vinaigrette 1l 250.0 ml
Dijon & Chilimayonnaise
-
lime, rå 2.0 stk.
Tilberedning
-
Brasiliansk pesto med mandler
- Rist mandler og cashewnødder til de er gyldne.
- Blendes med de øvrige ingredienser til en homogen masse.
- Serveres til kød, fisk, fjerkræ og grøntsager eller som pesto i en sandwich.
-
Maracijá & Pimenta (Passionsfrugt Chilikompot)
- Kom frugtkødet fra passionsfrugten i en gryde og giv det et hurtigt opkog, afkøl derefter.
- Frugtkødet blandes med de øvrige ingredienser.
-
Dijon & Chilimayonnaise
- Riv limeskallen fint og pres juicen.
- Bland ingredienserne og lad smagen udvikle sig i et par timer.
- Smager pragtfuldt i sandwich og til grillet fisk og skaldyr.