Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Brasiliansk pesto med mandler

  • Basilikum 100.0 g
  • Nødder-Cashew 100.0 g
  • Parmesanost, frisk revet 100.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 30.0 g
  • Hellmann´s Citrus Vinaigrette 1 l 200.0 ml
  • Mandler, groft hakket 100.0 g
  • Peber, frisk kværnet 5.0 g
  • Flage salt/havsalt

Maracijá & Pimenta (Passionsfrugt Chilikompot)

  • Koriander, frisk, hakket 20.0 g
  • Passionsfrugt 150.0 g
  • Knorr Sunshine Chili 1 l 500.0 ml
  • Hellmann´s Passion Fruit Vinaigrette 1l 250.0 ml

Dijon & Chilimayonnaise

  • Maille Dijon Original 865 g 100.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g 30.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 30.0 g
  • lime, rå 2.0 stk.
  1. Brasiliansk pesto med mandler

    • Rist mandler og cashewnødder til de er gyldne.
    • Blendes med de øvrige ingredienser til en homogen masse.
    • Serveres til kød, fisk, fjerkræ og grøntsager eller som pesto i en sandwich.
  2. Maracijá & Pimenta (Passionsfrugt Chilikompot)

    • Kom frugtkødet fra passionsfrugten i en gryde og giv det et hurtigt opkog, afkøl derefter.
    • Frugtkødet blandes med de øvrige ingredienser.
  3. Dijon & Chilimayonnaise

    • Riv limeskallen fint og pres juicen.
    • Bland ingredienserne og lad smagen udvikle sig i et par timer.
    • Smager pragtfuldt i sandwich og til grillet fisk og skaldyr.