Ingredienser
Kødet og marinaden
-
Oksekød, tykkam 1500.0 g
-
Knorr Flydende oksebouillon, koncentreret 40.0 ml
-
Knorr Løgfond lavsalt 1 l / 30 l 20.0 ml
Stegningen
-
Sesamolie 50.0 ml
-
Løg, finthakket 200.0 g
-
Chilipeber, rød, fintsnittet 10.0 g
De sidste trin og tips
-
Pak choi 500.0 g
-
sesam ristet 40.0 g
Tilberedning
-
Kødet og marinaden
- Bland Ketjap Manis, oksefond, løgfond og hvidløgspasta sammen og mariner kødet og lad det trække i en time.
-
Stegningen
- Steg kødet i sesamolie sammen med hakket løg og frisk rød chili.
-
De sidste trin og tips
- Vend friskhakket pak choi i blandingen lige inden servering og drys med ristet sesam. (Server gerne med nudler, blandede rå grøntsager eller ris).