Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Kødet og marinaden

Stegningen

  • Sesamolie 50.0 ml
  • Løg, finthakket 200.0 g
  • Chilipeber, rød, fintsnittet 10.0 g

De sidste trin og tips

  • Pak choi 500.0 g
  • sesam ristet 40.0 g

Tilberedning

  1. Kødet og marinaden

    • Bland Ketjap Manis, oksefond, løgfond og hvidløgspasta sammen og mariner kødet og lad det trække i en time.
  2. Stegningen

    • Steg kødet i sesamolie sammen med hakket løg og frisk rød chili.
  3. De sidste trin og tips

    • Vend friskhakket pak choi i blandingen lige inden servering og drys med ristet sesam. (Server gerne med nudler, blandede rå grøntsager eller ris).
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu