Bulgogi
Et koreansk måltid som passer til alle familiefester i Korea. Ingredienserne og tilberedningen kan variere en del afhængig af land og sæson.

Ingredienser
Bulgogi
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€1438.44
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Kødet og marinaden
Oksekød, tykkam
/g
1500.0 g
0%
Ketjap Manis
/ml
100.0 ml
0%
Knorr, Koncentreret Oksefond, 1 L
/ml
40.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
KNORR Koncentreret Brunet Løgfond 6x1L
/ml
20.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Hvidløg krydderpasta 340 g
/g
30.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Stegningen
Sesamolie
/ml
50.0 ml
0%
Løg, finthakket
/g
200.0 g
0%
Chilipeber, rød, fintsnittet
/g
10.0 g
0%
De sidste trin og tips
Pak choi
/g
500.0 g
0%
sesam ristet
/g
40.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Kødet og marinaden
-
Oksekød, tykkam 1500.0 g
-
Ketjap Manis 100.0 ml
Stegningen
-
Sesamolie 50.0 ml
-
Løg, finthakket 200.0 g
-
Chilipeber, rød, fintsnittet 10.0 g
De sidste trin og tips
-
Pak choi 500.0 g
-
sesam ristet 40.0 g
Tilberedning
-
Kødet og marinaden
- Bland Ketjap Manis, oksefond, løgfond og hvidløgspasta sammen og mariner kødet og lad det trække i en time.
-
Stegningen
- Steg kødet i sesamolie sammen med hakket løg og frisk rød chili.
-
De sidste trin og tips
- Vend friskhakket pak choi i blandingen lige inden servering og drys med ristet sesam. (Server gerne med nudler, blandede rå grøntsager eller ris).