Menu

Ingredienser

+

Chili-pickles

Røget chili-mayo

Burger

  • Oksekød, hakket, 9-12 % 1500.0 g
  • Burgerboller Div 10.0 stk.
  • 10 skiver ost, gerne Pepper Jack
  • Ost, Cheddar, skiveskåret 10.0 stk.
  • Bacon, sprødstegt, skiver 150.0 g
  • Maille Dijon Sennep Original 1kg 50.0 g
  • Løg i skiver 100.0 g

Tilberedning

  1. Chili-pickles

    • Skær chili og jalapeño i tynde skiver. Vend med eddike og salt. Lad stå i mindst 3 timer.
  2. Røget chili-mayo

    • Bland alle ingredienser.
  3. Burger

    • Grill eller steg burgere og bacon. Vælg oksekød af god kvalitet. Tilsæt osten, så den smelter. 
    • Grill brødet, så det får en flot farve.
    • Smør et tyndt lag sennep på bunden af ​​brødet og tilsæt bacon og løg.
    • Top med burgere, ost, chili pickles og chilimayo 
    • Server med pommes frites og lidt chilimayo ved siden af.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu