Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Eddikesauce

Gulerodspuré

Garniture

  • Æble 150.0 g
  • Fennikel 150.0 g
  • 50 G Linsespirer
  • 50 Gram Valnødder

Dressing

Servering

  • Kyllingebryst Med Skind

Tilberedning

  1. Eddikesauce

    • Steg løg, hvidløg og krydderier i lidt olie. 
    • Tilsæt MAILLE Rødvinseddike, Knorr Professional Fond og Demi Glace. Reducer, til omkring 70 % af fonden er tilbage, og til smagen er helt koncentreret. 
    • Smag til med salt og eventuelt honning eller brun farin. 
    • Monter med koldt smør før servering.
  2. Gulerodspuré

    • Dæk bunden af en gryde med vand, og tilsæt smør, gulerødder og søde kartofler (skrællet og i skiver). 
    • Lad gulerødder og kartofler simre under låg, til de er bløde. 
    • Blend grøntsagerne, salt og MAIZENA Majsstivelse til en glat puré. 
    • Smag til med salt og peber.
  3. Garniture

    • Brug et mandolinjern, og høvl fenniklen tyndt fra top til bund. 
    • Læg skiverne af fennikel i isvand, så de bliver sprøde, og lad dem hvile i mindst 30 minutter. 
    • Pisk ingredienserne til dressingen sammen. 
    • Høvl syrlige æbler på et mandolinjern, og slyng fenniklen tør for vand. 
    • Vend alle ingredienserne sammen.
  4. Dressing

    • Bland alle ingredienser.
  5. Servering

    • Steg kyllingebrystet, og anret det sammen med gulerodspuré, fennikel, æble-og-eddikesauce.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu