Eddikeskysauce til stegt kyllingebryst
Her er en simpel skysaucebase, der er let at lave og passer sammen med det meste.

Ingredienser
Eddikeskysauce til stegt kyllingebryst
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€16.1
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Eddikesauce
Rødløg, finthakket
/g
100.0 g
0%
Hvidløg, hakket
/g
10.0 g
0%
Maille Rødvinseddike 6x500ml
/ml
50.0 ml
0%

Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: Ja
Knorr Professional Demi Glace, 8 x 1L
/ml
500.0 ml
0%
Knorr Professional Kyllingefond 8 x 1L
/ml
500.0 ml
0%
Timian, frisk, hakket
/g
5.0 g
0%
salt
/g
1.0 g
0%
Smør
/g
20.0 g
0%
Gulerodspuré
Gulerod, skiver
/g
250.0 g
0%
kartofler, søde
/g
250.0 g
0%
Smør
/g
80.0 g
0%
MAIZENA Majsstivelse 2,5 kg
/g
5.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Salt Og Peber
/
0.0
0%
Garniture
Æble
/g
150.0 g
0%
Fennikel
/g
150.0 g
0%
50 G Linsespirer
/
0.0
0%
50 Gram Valnødder
/
0.0
0%
Dressing
Olivenolie
/ml
25.0 ml
0%
Maille Æblecidereddike 6x500ml
/ml
25.0 ml
0%

Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: Ja
Honning
/g
16.0 g
0%
salt
/g
2.0 g
0%
Servering
Kyllingebryst Med Skind
/
0.0
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Eddikesauce
-
Rødløg, finthakket 100.0 g
-
Hvidløg, hakket 10.0 g
-
Knorr Professional Demi Glace, 8 x 1L 500.0 ml
-
Knorr Professional Kyllingefond 8 x 1L 500.0 ml
-
Timian, frisk, hakket 5.0 g
-
salt 1.0 g
-
Smør 20.0 g
Gulerodspuré
-
Gulerod, skiver 250.0 g
-
kartofler, søde 250.0 g
-
Smør 80.0 g
-
Salt Og Peber
Garniture
-
Æble 150.0 g
-
Fennikel 150.0 g
-
50 G Linsespirer
-
50 Gram Valnødder
Dressing
-
Olivenolie 25.0 ml
-
Honning 16.0 g
-
salt 2.0 g
Servering
-
Kyllingebryst Med Skind
Tilberedning
-
Eddikesauce
- Steg løg, hvidløg og krydderier i lidt olie.
- Tilsæt MAILLE Rødvinseddike, Knorr Professional Fond og Demi Glace. Reducer, til omkring 70 % af fonden er tilbage, og til smagen er helt koncentreret.
- Smag til med salt og eventuelt honning eller brun farin.
- Monter med koldt smør før servering.
-
Gulerodspuré
- Dæk bunden af en gryde med vand, og tilsæt smør, gulerødder og søde kartofler (skrællet og i skiver).
- Lad gulerødder og kartofler simre under låg, til de er bløde.
- Blend grøntsagerne, salt og MAIZENA Majsstivelse til en glat puré.
- Smag til med salt og peber.
-
Garniture
- Brug et mandolinjern, og høvl fenniklen tyndt fra top til bund.
- Læg skiverne af fennikel i isvand, så de bliver sprøde, og lad dem hvile i mindst 30 minutter.
- Pisk ingredienserne til dressingen sammen.
- Høvl syrlige æbler på et mandolinjern, og slyng fenniklen tør for vand.
- Vend alle ingredienserne sammen.
-
Dressing
- Bland alle ingredienser.
-
Servering
- Steg kyllingebrystet, og anret det sammen med gulerodspuré, fennikel, æble-og-eddikesauce.