Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Æggemassen

  • æg 25.0 stk.
  • Knorr Professional Krydderipuré Ingefær 750 g 40.0 g
  • Forårsløg finthakket 200.0 g
  • Hvidløg, hakket 35.0 g
  • Maizena Tapiokastivelse 5 kg 25.0 g

Kylling eller rejer og broccoli

  • Kylling, strimler 50.0 g
  • Scampi rejer 700.0 g
  • Asparges broccoli 300.0 g

Forårsløg frit

  • Forårsløg finthakket

Servering

  • Sesamolie 20.0 ml
  • sesam ristet 30.0 g
  • Purløg, finthakket 100.0 g
  1. Æggemassen

    • Bland æg, kyllingefond, ingefær pure, springløg og hvidløg sammen. Tilsæt Tapioca stivelse rørt op i lidt vand.
  2. Kylling eller rejer og broccoli

    • Rist kylling eller rejer hårdt af sammen med asparges broccoli på en stor pande
  3. Æggemassen

    • Hæld æggemassen over kødet og broccolien og bag det i ovnen til den er gennembagt. Tag den ud og køl af.
  4. Forårsløg frit

    • Skær forårsløg i brede strimler og fritèr dem hurtigt i varm olie.
  5. Servering

    • Server med hakket purløg, ristet sesam og lidt sesamolie