+

Æggemassen

Kylling eller rejer og broccoli

  • Kylling, strimler 50 g
  • Scampi rejer 700 g
  • Asparges broccoli 300 g

Forårsløg frit

  • Forårsløg finthakket

Servering

  • Sesamolie 20 ml
  • sesam ristet 30 g
  • Purløg, finthakket 100 g
  1. Æggemassen

    • Bland æg, kyllingefond, ingefær pure, springløg og hvidløg sammen. Tilsæt Tapioca stivelse rørt op i lidt vand.
  2. Kylling eller rejer og broccoli

    • Rist kylling eller rejer hårdt af sammen med asparges broccoli på en stor pande
  3. Æggemassen

    • Hæld æggemassen over kødet og broccolien og bag det i ovnen til den er gennembagt. Tag den ud og køl af.
  4. Forårsløg frit

    • Skær forårsløg i brede strimler og fritèr dem hurtigt i varm olie.
  5. Servering

    • Server med hakket purløg, ristet sesam og lidt sesamolie
+