Menu

Ingredienser

+

Fyld

Dej

  • Æg, hele (1 æg vejer ca. 60 gram) 1.0 g

Empanadas er en populær streetfood ret i Latinamerika. Empanar betyder ”Omsluttet af brød”, som man kan variere med mange forskellige typer af fyld. Hver dag køber millioner af mennesker disse små håndlavede piroger som desuden er rigtig gode at have med på farten!

...

Tilberedning

  1. Fyld

    • Sautér løg i smør. Tilsæt vand og fløde og lad det koge op.
    • Jævn derefter med Maizena Express.
    • Tilsæt spinat og osten og rør rund til osten er smeltet.
    • Smag til med Knorr Umami og lad den afkøle.
  2. Dej

    • Rul dejen ud og stik små cirkler på 10-12cm i diameteren ud.
    • Tilføj 1-1½ spsk fyld på hver dejcirkel og pensl halvdelen af cirklens kant med vand. Fold cirklen på midten som en halvmåne og forsejl den med en gaffel.
    • Pensl pirogen med æg.
  3. Bagning

    • Bag dem i ovnen ved 200 grader i 7 minutter.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu