Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Fyld

  • Løg i tern 120.0 g
  • Vand 150.0 ml
  • Rama Piske 31% 180.0 ml
  • MAIZENA express, lys 1 kg 25.0 g
  • Knorr Umami 1 kg 20.0 g
  • Ost, 45+, revet 300.0 g
  • Spinat, hakket, dybfrost 450.0 g

Dej

  • Æg, hele (1 æg vejer ca. 60 gram) 1.0 g
  1. Fyld

    • Sautér løg i Milda Flydende Stege 80%. Tilsæt vand og Knorr Piske 31% og lad det koge op.
    • Jævn derefter med Maizena Express.
    • Tilsæt spinat og osten og rør rund til osten er smeltet.
    • Smag til med Knorr Umami og lad den afkøle.
  2. Dej

    • Rul dejen ud og stik små cirkler på 10-12cm i diameteren ud.
    • Tilføj 1-1½ spsk fyld på hver dejcirkel og pensl halvdelen af cirklens kant med vand. Fold cirklen på midten som en halvmåne og forsejl den med en gaffel.
    • Pensl pirogen med æg.
  3. Bagning

    • Bag dem i ovnen ved 200 grader i 7 minutter.