Feijoada Peixe - Skaldyrsret med safran og kokos
En af Brasiliens nationalretter er gryderet med bønner – Feijoada. Denne variant er med fisk, skaldyr og bønner. Ved en traditionel præsentation laves gryderetten med sorte bønner og svinekød som serveres med dampet ris, braiseret-, strimlet-, hvidløgssauteret grønkål, farofa og appelsinskiver.

Ingredienser
Skaldyrsret med safran og kokos
-
Løg i tern 100 g
-
Bacon, små tern 100 g
-
Vand 1000 ml
-
hvide bønner 250 g
-
Knorr tomat pronto 200 g
-
Kokosmælk 300 ml
-
Safran 1 g
-
Koriander, frisk 10 g
-
blæksprutteringe 200 g
-
Scampi rejer 250 g
-
Fiskefilet af hvid fisk (torsk, sej, kuller eller aborre) 300 g
-
Musling blå 300 g
Tilberedning
-
Skaldyrsret med safran og kokos
- Glasér løg og bacon i Milda Flydende Stege 100%.
- Tilsæt vand, Knorr Hønsebouillon, Knorr Professional Krydderipure Hvidløg, Knorr Tomat Pronto, kokosmælk og kog dette op.
- Tilsæt de kogte hvide bønner og safran og lad dette simre i 5 minutter.
- Tilsæt blæksprutter, scampi, den hvide fisk og evt muslinger, rør det forsigtigt og lad det simre til alt er tilberedt.
- Garnér med frisk koriander og evt tern af frisk tomat ved servering.
Serveres med ris eller salat.