Menu

Ingredienser

+

Skaldyrsret med safran og kokos


En af Brasiliens nationalretter er gryderet med bønner – Feijoada. Denne variant er med fisk, skaldyr og bønner. Ved en traditionel præsentation laves gryderetten med sorte bønner og svinekød som serveres med dampet ris, braiseret-, strimlet-, hvidløgssauteret grønkål, farofa og appelsinskiver.

...

Tilberedning

  1. Skaldyrsret med safran og kokos

    • Glasér løg og bacon i rapsolie.
    • Tilsæt vand, Knorr Hønsebouillon, Knorr Professional Krydderipure Hvidløg, Knorr Tomat Pronto, kokosmælk og kog dette op.
    • Tilsæt de kogte hvide bønner og safran og lad dette simre i 5 minutter.
    • Tilsæt blæksprutter, scampi, den hvide fisk og evt muslinger, rør det forsigtigt og lad det simre til alt er tilberedt.
    • Garnér med frisk koriander og evt tern af frisk tomat ved servering.
      Serveres med ris eller salat.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu