Feijoada Peixe - Skaldyrsret med safran og kokos
En af Brasiliens nationalretter er gryderet med bønner – Feijoada. Denne variant er med fisk, skaldyr og bønner. Ved en traditionel præsentation laves gryderetten med sorte bønner og svinekød som serveres med dampet ris, braiseret-, strimlet-, hvidløgssauteret grønkål, farofa og appelsinskiver.

Ingredienser
Feijoada Peixe - Skaldyrsret med safran og kokos
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€13208.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Skaldyrsret med safran og kokos
Rapsolie
/ml
100.0 ml
0%
Løg i tern
/g
100.0 g
0%
Bacon, små tern
/g
100.0 g
0%
Vand
/ml
1000.0 ml
0%
Knorr Hønsebouillon, pasta 1kg / 40L
/g
50.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
hvide bønner
/g
250.0 g
0%
Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
/g
15.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Tomato Pronto 4 x 3 kg
/g
200.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Kokosmælk
/ml
300.0 ml
0%
Safran
/g
1.0 g
0%
Koriander, frisk
/g
10.0 g
0%
blæksprutteringe
/g
200.0 g
0%
Scampi rejer
/g
250.0 g
0%
Fiskefilet af hvid fisk (torsk, sej, kuller eller aborre)
/g
300.0 g
0%
Musling blå
/g
300.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Skaldyrsret med safran og kokos
-
Rapsolie 100.0 ml
-
Løg i tern 100.0 g
-
Bacon, små tern 100.0 g
-
Vand 1000.0 ml
-
hvide bønner 250.0 g
-
Kokosmælk 300.0 ml
-
Safran 1.0 g
-
Koriander, frisk 10.0 g
-
blæksprutteringe 200.0 g
-
Scampi rejer 250.0 g
-
Fiskefilet af hvid fisk (torsk, sej, kuller eller aborre) 300.0 g
-
Musling blå 300.0 g
Tilberedning
-
Skaldyrsret med safran og kokos
- Glasér løg og bacon i rapsolie.
- Tilsæt vand, Knorr Hønsebouillon, Knorr Professional Krydderipure Hvidløg, Knorr Tomat Pronto, kokosmælk og kog dette op.
- Tilsæt de kogte hvide bønner og safran og lad dette simre i 5 minutter.
- Tilsæt blæksprutter, scampi, den hvide fisk og evt muslinger, rør det forsigtigt og lad det simre til alt er tilberedt.
- Garnér med frisk koriander og evt tern af frisk tomat ved servering.
Serveres med ris eller salat.