Menu
+

Fiskeburgeren

Marineret fennikel

Tahini mayonnaise

Urtesalat og servering

  • Dild 30.0 g
  • Salat, rucola 100.0 g
  • Burgerboller Div 10.0 stk.
  1. Fiskeburgeren

    • Hak fiskekøddet meget finteller bestil færdigmalet/-finthakket fiskefars. Hæld det kolde, malede fiskekød i en skål med krydderierne.
    • Ælt massen med en ske, tilføj lfløde og æg lidt efter lidt.
    • Tilføj til sidst hakket bladpersille.
    • Lad massen stå på køl i en time. Form 150 g bøffer og paner med pankomel eller brødkrummer. Steg på panden med olie, til de har fået lidt farve. Bag derefter i ovnen ved 100 grader til en indvendig temperatur på 68 grader
  2. Marineret fennikel

    • Skyl fennikel og skær i tynde skiver. Bland Hellmann´s Citronvinaigrette og fennikelfrø.
    • Mariner fennikelspåner med vinaigretten.
  3. Tahini mayonnaise

    • Bland ingredienserne og hæld dem i en sprøjteflaske. Opbevar den koldt.
  4. Urtesalat og servering

    • Varm burgerbollerne op. Lav burgerne, garner med urtesalat, server.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu