Menu
+

Fiskeburgeren

Marineret fennikel

Tahini mayonnaise

Urtesalat og servering

  • Dild 30 g
  • Salat, rucola 100 g
  • Burgerboller Div 10 stk.
  1. Fiskeburgeren

    Hak fiskekøddet meget finteller bestil færdigmalet/-finthakket fiskefars. Hæld det kolde, malede fiskekød i en skål med krydderierne.

    Ælt massen med en ske, tilføj Knorr Piske 30 % laktosefri og æg lidt efter lidt.

    Tilføj til sidst hakket bladpersille.

    Lad massen stå på køl i en time. Form 150 g bøffer og paner med pankomel eller brødkrummer. Steg på panden med Milda 100 % flydende stege, til de har fået lidt farve. Bag derefter i ovnen ved 100 grader til en indvendig temperatur på 68 grader
  2. Marineret fennikel

    Skyl fennikel og skær i tynde skiver. Bland Hellmann´s Citronvinaigrette og fennikelfrø.

    Mariner fennikelspåner med vinaigretten.

  3. Tahini mayonnaise

    Bland ingredienserne og hæld dem i en sprøjteflaske. Opbevar den koldt.
  4. Urtesalat og servering

    Varm burgerbollerne op. Lav burgerne, garner med urtesalat, server.