Fiskeburger med tahini-mayonnaise.
Lækker fiskeburger med tahini-mayonnaise. En mageløs fiskeburger!

Ingredienser
Fiskeburger med tahini-mayonnaise.
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€180.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Fiskeburgeren
Fiskefilet af hvid fisk (torsk, sej, kuller eller aborre)
/g
1000.0 g
0%
Fløde eller flødealternativ, laktosefri
/ml
200.0 ml
0%
æg
/stk.
3.0 stk.
0%
Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
/g
50.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g
/g
10.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Citronskal rå
/g
20.0 g
0%
Spidskommen, stødt
/g
2.0 g
0%
Koriander, friskhakket
/g
2.0 g
0%
Persille, bredbladet, hakket
/g
50.0 g
0%
Flage salt/havsalt
/x
0.0 x
0%
Panko rasp
/g
0.0 g
0%
Rapsolie
/ml
100.0 ml
0%
Marineret fennikel
Fennikel
/g
150.0 g
0%
Hellmann´s Citrus Vinaigrette 1 l
/ml
200.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Fennikel, frø
/g
2.0 g
0%
Tahini mayonnaise
Hellmann´s Real Mayonnaise 10 kg
/g
200.0 g
0%

Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Sesamfrø og produkter på basis af sesamfrø: Nej
Tahin
/g
40.0 g
0%
Citronsaft friskpresset
/ml
200.0 ml
0%
Urtesalat og servering
Dild
/g
30.0 g
0%
Salat, rucola
/g
100.0 g
0%
Burgerboller Div
/stk.
10.0 stk.
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Fiskeburgeren
-
Fiskefilet af hvid fisk (torsk, sej, kuller eller aborre) 1000.0 g
-
Fløde eller flødealternativ, laktosefri 200.0 ml
-
æg 3.0 stk.
-
Citronskal rå 20.0 g
-
Spidskommen, stødt 2.0 g
-
Koriander, friskhakket 2.0 g
-
Persille, bredbladet, hakket 50.0 g
-
Flage salt/havsalt
-
Panko rasp
-
Rapsolie 100.0 ml
Marineret fennikel
-
Fennikel 150.0 g
-
Fennikel, frø 2.0 g
Tahini mayonnaise
-
Tahin 40.0 g
-
Citronsaft friskpresset 200.0 ml
Urtesalat og servering
-
Dild 30.0 g
-
Salat, rucola 100.0 g
-
Burgerboller Div 10.0 stk.
Tilberedning
-
Fiskeburgeren
- Hak fiskekøddet meget finteller bestil færdigmalet/-finthakket fiskefars. Hæld det kolde, malede fiskekød i en skål med krydderierne.
- Ælt massen med en ske, tilføj lfløde og æg lidt efter lidt.
- Tilføj til sidst hakket bladpersille.
- Lad massen stå på køl i en time. Form 150 g bøffer og paner med pankomel eller brødkrummer. Steg på panden med olie, til de har fået lidt farve. Bag derefter i ovnen ved 100 grader til en indvendig temperatur på 68 grader
-
Marineret fennikel
- Skyl fennikel og skær i tynde skiver. Bland Hellmann´s Citronvinaigrette og fennikelfrø.
- Mariner fennikelspåner med vinaigretten.
-
Tahini mayonnaise
- Bland ingredienserne og hæld dem i en sprøjteflaske. Opbevar den koldt.
-
Urtesalat og servering
- Varm burgerbollerne op. Lav burgerne, garner med urtesalat, server.