Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Fiskeburgeren

Marineret fennikel

Tahini mayonnaise

Urtesalat og servering

  • Dild 30.0 g
  • Salat, rucola 100.0 g
  • Burgerboller Div 10.0 stk.

Tilberedning

  1. Fiskeburgeren

    • Hak fiskekøddet meget finteller bestil færdigmalet/-finthakket fiskefars. Hæld det kolde, malede fiskekød i en skål med krydderierne.
    • Ælt massen med en ske, tilføj lfløde og æg lidt efter lidt.
    • Tilføj til sidst hakket bladpersille.
    • Lad massen stå på køl i en time. Form 150 g bøffer og paner med pankomel eller brødkrummer. Steg på panden med olie, til de har fået lidt farve. Bag derefter i ovnen ved 100 grader til en indvendig temperatur på 68 grader
  2. Marineret fennikel

    • Skyl fennikel og skær i tynde skiver. Bland Hellmann´s Citronvinaigrette og fennikelfrø.
    • Mariner fennikelspåner med vinaigretten.
  3. Tahini mayonnaise

    • Bland ingredienserne og hæld dem i en sprøjteflaske. Opbevar den koldt.
  4. Urtesalat og servering

    • Varm burgerbollerne op. Lav burgerne, garner med urtesalat, server.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu