Glaseret gulerod med Roast Umami, estragoncreme og saltkerner
Få dine gulerødder løftet til helt nye højder. Denne form for tilbehør tager nemt fokus fra alt andet på tallerkenen.

Ingredienser
Metodik
-
Gulerødder 1500.0 g
-
Smør 50.0 g
-
Estragon eddike 25.0 ml
-
Estragon 50.0 g
-
Græskarkerner 50.0 g
Tilberedning
-
Metodik
- Skrab og vask gulerødderne. Blanchèr hurtigt og køl dem af.
- Rist dem hele i smør til de er gyldne (Dette kan både gøres i ovn og på en pande – det vigtiste er at rødderne er bløde uden på og sprøde/rå indeni)
- Vend/glasèr så de varme rødder i grøntsagsfond og løgfond sammen med lidt af stegefedtet.
- Blend mayonnaise, frisk estragon, Umami samt estragoneddike sammen til en grøn creme og smag til med salt og friskkværnet peber.
- Garnèr rødderne med de ovnristede græskarkerner med saltog friske urter såsom karse eller en anden bitter krydderurt.