Glaseret gulerod med Roast Umami, estragoncreme og saltkerner
Få dine gulerødder løftet til helt nye højder. Denne form for tilbehør tager nemt fokus fra alt andet på tallerkenen.

Ingredienser
Glaseret gulerod med Roast Umami, estragoncreme og saltkerner
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Metodik
Gulerødder
/g
1500.0 g
0%
Smør
/g
50.0 g
0%
Knorr, Koncentreret Grønsagsfond, 1 L
/ml
25.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
KNORR Koncentreret Brunet Løgfond 6x1L
/ml
15.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Hellmann's Vegan Mayonnaise 2,5 kg
/g
200.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Umami 1 kg
/g
5.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Estragon eddike
/ml
25.0 ml
0%
Estragon
/g
50.0 g
0%
Græskarkerner
/g
50.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Metodik
-
Gulerødder 1500.0 g
-
Smør 50.0 g
-
Estragon eddike 25.0 ml
-
Estragon 50.0 g
-
Græskarkerner 50.0 g
Tilberedning
-
Metodik
- Skrab og vask gulerødderne. Blanchèr hurtigt og køl dem af.
- Rist dem hele i smør til de er gyldne (Dette kan både gøres i ovn og på en pande – det vigtiste er at rødderne er bløde uden på og sprøde/rå indeni)
- Vend/glasèr så de varme rødder i grøntsagsfond og løgfond sammen med lidt af stegefedtet.
- Blend mayonnaise, frisk estragon, Umami samt estragoneddike sammen til en grøn creme og smag til med salt og friskkværnet peber.
- Garnèr rødderne med de ovnristede græskarkerner med saltog friske urter såsom karse eller en anden bitter krydderurt.